Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alonso Caparrós demana a Toñi Moreno ser col·laborador de 'Viva la vida'

La presentadora li feia una entrevista quan ell li ha preguntat si es podia quedar al programa, treballant
Alonso Caparrós durant l'entrevista a 'Viva la vida' | Telecinco

 

Fa tan sols un mes que el presentador Alonso Caparrós va decidir deixar 'Sálvame', però ara sembla que ja es penedeix d'haver marxat de la tele i hi vol tornar. L'excol·laborador del programa de Telecinco ha estat a 'Viva la vida' i durant la seva entrevista s'ha atrevit a demanar feina a Toñi Moreno.

 

La presentadora no podia fer molt més que riure després de sentir la següent pregunta per part d'Alonso: «Em puc quedar com a col·laborador?». A més, Toñi es rentava les mans i li deia que qui ha de prendre una decisió així no és precisament ella. Cal dir, però, que la situació era bastant poc seriosa, pel que no es pot considerar com una petició formal però potser sí que pot ser una declaració d'intencions de Caparrós que, segurament, ja troba a faltar el dia a dia a la tele.

 

Alonso Caparrós, convidat a ‘Viva la vida’

El també presentador havia anat al programa de Toñi Moreno per parlar amb ella de la seva participació en l'espai de Cuatro, 'Ven a cenar conmigo, summer edition'. Precisament va ser ell qui, la setmana passada, va fer d'amfitrió de la resta de concursants a casa seva.

 

Alonso Caparrós amb els seus convidats a 'Ven a cenar conmigo, summer edition' | Cuatro

 

Va ser aquest el motiu pel qual va ser convidat a 'Viva la vida', però la presentadora no va voler perdre l'oportunitat de preguntar-li també pel seu adéu a 'Sálvame'. Quan va marxar del programa ja va explicar que ho feia, en part, per una crisi que havia tingut amb la seva dona -van estar a punt de separar-se- per donar massa importància a la feina, tot i això, ara ha confessat una cosa més.

 

Sembla que no era aquest l'únic motiu pel qual, l'excol·laborador de 'Sálvame' va deixar el programa. Un projecte solidari va tenir també la seva part de culpa, segons ell mateix ha dit. Alonso Caparrós col·laborava amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer, una cosa que el feia molt feliç. Precisament va ser aquest el motiu que va fer que es plantegés la seva vida, arribant a la conclusió que treballar al programa de Telecinco no li valia la pena.

 

Caparrós li pregunta a Toñi Moreno si pot ser col·laborador del seu programa | Telecinco

 

Tot i aquestes explicacions del presentador, ara sembla que està disposat a tornar a la tele, i sense cap mena de problema li ha demanat a Toñi Moreno un lloc al seu programa, com a col·laborador. La presentadora no ha volgut enfrontar la pregunta i li ha dit: «Això ho has de preguntar als de dalt». D'aquesta forma va quedar el tema, però qui sap si la pregunta mig de broma de Caparrós acabarà fent que torni a la tele un mes després d'haver abandonat 'Sálvame'.