INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

🔴 La UE proposa una ajuda de 750.000 milions d'euros pel coronavirus

URGENT

🚨 Salut actualitza el recompte de morts pel virus a Catalunya i n'afegeix 277

Alonso Caparrós vol tornar a 'Sálvame'

Un cop acabat el seu contracte de col·laborador al programa ‘Viva la vida’, el presentador va aprofitar la seva entrevista al ‘Sábado Deluxe’ per demanar-li a Jorge Javier Vázquez poder tornar al programa
Alonso Caparrós vol tornar a 'Sálvame'
Alonso Caparrós vol tornar a 'Sálvame' | TELECINCO

 

Alonso Caparrós va reaparèixer als platós de televisió a través del programa 'Sábado Deluxe', en el qual es va sotmetre a un test d’intel·ligència, i va aprofitar per demanar el seu retorn al programa com a col·laborador.

 

Alonso Caparrós s’ofereix per tornar a 'Sálvame'

Segons informa 'La Coctelera', qui va ser el presentador més famós durant els anys 90, Alonso Caparrós, va tornar al programa ‘Sábado Deluxe’ per sotmetre’s a un test d’intel·ligència en el qual es va descobrir que el seu coeficient intel·lectual es troba en 131. 

 

Caparrós va sorprendre amb el seu coeficient intel·lectual
Caparrós va sorprendre amb el seu coeficient intel·lectual | TELECINCO

 

En la mateixa entrevista, el presentador va explicar que el desembre passat va acabar el seu contracte amb el programa ‘Viva la Vida’, i que estava esperant ofertes per participar en altres espais. Però sembla que l’espera se li està fent llarga, perquè va confessar a Jorge Javier Vázquez el seu desig de tornar a treballar a ‘Sálvame’.

 

Caparrós va respondre: «M’agradaria tornar a ‘Sálvame’. Ha estat el programa més important de la meva vida», quan la seva companya Lydia Lozano li va preguntar sobre la seva participació en el programa durant uns mesos.

 

Alonso confessa que 'Sálvame' és el programa més important de la seva vida
Alonso confessa que 'Sálvame' ha estat el programa més important de la seva vida | TELECINCO

  • Notícia relacionada: Alonso Caparrós s'acomiada de 'Sálvame' visiblement emocionat

 

Tot i això, Alonso no es planteja el seu retorn per explicar la seva vida i els seus problemes familiars o amb les addiccions, i ser ell el centre d’atenció, sinó tot el contrari, Caparrós vol treballar a ‘Sálvame’ però des d’una altra perspectiva. «Tinc ganes de treballar com ja ho vam fer a la redacció de TVE. Estic cansat d’explicar el que ha passat amb la meva família o amb les addiccions, vull estar al costat de la redacció» confessava Alonso.

 

Els problemes familiars van protagonitzar el seu pas per ‘Sálvame’ 

El presentador va reaparèixer als programes del cor després de diversos anys sense saber res d’ell pels problemes familiars que havia tingut. I és que els conflictes en directe amb els seus pares o la confessió del seu problema amb les addiccions li van fer guanyar una cadira al programa de Telecinco.

 

Alonso Caparrós va protagonitzar durs enfrontaments amb la seva família
Alonso Caparrós va protagonitzar durs enfrontaments amb la seva família | TELECINCO

 

Malgrat tot, després d’uns quants mesos, Alonso va decidir deixar el programa perquè creia que la seva feina li estava perjudicant la seva vida personal i considerava que l’estaven valorant més com un personatge públic que no pas com un col·laborador més.

 

Caparrós ja havia demanat feina a Toñi Moreno

Després de la seva etapa a ‘Sálvame’, Alonso va ser entrevistat per Toñi Moreno al programa ‘Viva la Vida’. Aquell cop, li va demanar a la presentadora un lloc com a col·laborador en el seu programa.

 

Després de demanar feina a Toñi Moreno, Alonso Caparrós va col·laborar a 'Viva la Vida'
Després de demanar feina a Toñi Moreno, Alonso Caparrós va col·laborar a 'Viva la Vida' | TELECINCO

 

Finalment, Caparrós va aconseguir ser col·laborador del programa durant quatre mesos. I ara, un mes després de la finalització del contracte, sembla que la cadena no té previst que torni a aquest programa.

 

De presentador estrella a pidolar per una feina

No hi ha cap dubte en afirmar que Alonso Caparrós va ser el presentador estrella als anys 90, ja que el presentador va dirigir programes amb unes grans xifres d’audiència com ‘Menudas estrellas’ o el mateix ‘Furor’, amb el qual es va fer amb un bon lloc en aquest món. Aquesta popularitat no el va portar per bon camí, i el presentador va tenir problemes amb les drogues fins al punt d’arribar a témer per la seva vida. Per sort, va saber-ne sortir i va tornar a la televisió com a concursant de ‘Gran Hermano Vip 5’.

 

Avui dia, sense feina ni projectes a la vista, el presentador demana poder tornar al programa que li va donar l’oportunitat després d’aquells anys foscos. Haurem d’esperar per veure si les seves peticions es compleixen.

 

  • Notícia relacionada: Alonso Caparrós demana a Toñi Moreno ser col·laborador de 'Viva la vida'


Comentaris

envia el comentari