Alonso Caparrós plorant

Alonso Caparrós, únic suport de Paz Padilla a 'Sálvame': «Sé que tornarà»

El tertulià ha opinat sobre l'absència de Paz Padilla al programa

Paz Padilla segueix allunyada de 'Sálvame' i de la televisió. No obstant això, quan semblava que tots els seus companys li havien donat l'esquena, encara té algun suport dins de Telecinco. Alonso Caparrós n'és un, i ha donat pistes sobre el futur de l'andalusa.

Tot començava arran de l'enfrontament que es va produir entre ella i Belén Esteban. La de Paracuellos va atacar la seva companya i acusant-la de ser una negacionista i una antivacunes. I és que, tot i que l'expresentadora de 'Sálvame' intentava excusar-se i explicar les declaracions que havia fet sobre el 'bitxo de Luhan', la variant 'ònitron' o la 'proteïna Spider', els seus arguments no van convèncer ningú.

Primer pla de Paz Padilla
Paz Padilla segueix allunyada de la televisió | Europa Press

Així, davant la insistència d'Esteban d'atacar-la, Padilla va perdre la paciència i va acabar marxant del plató de 'Sálvame' feta una fúria.

Des de llavors, no se li ha tornat a veure el pèl, i tampoc ha mostrat cap intenció de tornar. «Els responsables del programa volen que es replantegi la situació i torni, però no sembla que estigui disposada a fer-ho».

Recentment, Alonso Caparrós va donar la cara per Paz Padilla i es va mostrar molt optimista respecte al possible retorn a la televisió de la seva amiga.

Discussió a 'Sálvame' amb Belén Esteban
Belén Esteban i Paz Padilla van tenir un cara a cara que va revolucionar el plató de 'Sálvame' | Mediaset

«Estic convençut que parlaran i que ho arreglaran, sempre passa», comentava sobre el conflicte de la gaditana amb Belén Esteban.

Així doncs, el col·laborador té l'esperança que les dues companyes s'asseguin a parlar i facin les paus.

Alonso també va donar pistes sobre el futur de Padilla a Telecinco. «Avui he somiat que, de sobte, apareixia. Si et dic la veritat, no he parlat d'això amb ella», reconeixia.

«Sé que ha estat molt fastiguejada, no tant per la feina, sinó per les amistats i la companyonia. Però jo crec que ara està molt bé. Tant de bo torni», explicava sobre la situació complicada que travessa la tertuliana.

Alonso Caparrós surt a defensar Paz Padilla

El col·laborador manifestava obertament que tenia ganes de tornar a treballar amb Paz. De moment, la humorista està centrada en l'obra de teatre que protagonitza i la marca de roba que té amb la seva filla, Ana Ferrer.

La veritat és que, des que el seu marit va morir de càncer, Padilla no aixeca el cap. Va decidir centrar-se en la feina i fins i tot va publicar un llibre, 'El humor de mi vida', en què parla de com entén la mort.

No hi ha dubte, però, que aquesta pèrdua tan dolorosa la va acabar afectant a nivell professional, ja que sembla que no té gaire bona fama a Mediaset.

Muntatge fotos de Belén Esteban i Paz Padilla
Belén Esteban i Paz Padilla no es poden ni veure | Catalunya Diari

«La proximitat i simpatia que mostra quan s'encén el pilot vermell no té res a veure amb com és quan s'apaga i ha de tractar amb els seus companys entre bastidors», assenyalaven alguns membres de 'Got Talent'.

«Evitava relacionar-se amb la gent de l'equip. És superrecelosa de les seves coses», sostenien. «No es refia de ningú i és molt distant amb els seus companys. I a vegades fins i tot és antipàtica, cosa que genera molt mal ambient de treball i molta tensió», afegien.

El pas de Paz Padilla pel talent show tampoc es va veure exempt de polèmica, i és que va xocar amb Risto Mejide més d'una vegada.

Primer pla d'Alonso Caparrós amb posat xulesc
Alonso Caparrós vol que Paz Padilla torni a 'Sálvame' | Cedida

I l'opinió que els col·laboradors de 'Sálvame' tenen de Paz no és gaire millor. «És d'idees preconcebudes. Poc humil. Cansa molt quan parla de l'alimentació i la salut, i ara està molt pesada amb el tema de la mort», van dir d'ella al seu moment. Però no tot són males paraules, ja que també asseguren que és molt intel·ligent.

«Amb la poca formació que té i la dificultat per expressar-se… Ha compensat aquesta falta de preparació amb la intel·ligència i l'humor que la caracteritza». D'aquesta manera, diuen que és una persona «enginyosa, amb un humor bàsic però molt efectiu. Ha tingut molta sort, i és de les treballadores més efectives de la tele».

«Té temps per a tot: per a fer de Chusa a 'La que se avecina',  per a fer de jurat a 'Got Talent', per a fer de tertuliana a 'Sálvame', per a fer mascaretes…».