Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alonso Guerrero demana un pagament previ a 'Socialité' per fer una entrevista

El programa que dirigeix María Patiño es va negar a arribar a un acord econòmic
Alonso Guerrero refusa entrevistar-se amb 'Socialité'. | Cedida

 

Alonso Guerrero centra més mirades de les que voldria reconèixer. L'exmarit de la reina Letícia acumula pretendents per ser entrevistat, però ell refusa, «de moment», desvetllar la seva intimitat. Bona mostra d'ella és la resposta que ha donat a 'Socialité' quan li van proposar fer una exclusiva.

 

El programa que dirigeix María Patiño va voler parlar amb l'exmarit de la monarca sobre el seu llibre 'L'amor de Penny Robinson'. Tot i això, la resposta que Alonso Guerrero va donar va ser totalment inesperada, ja que va refusar concertar una entrevista si prèviament no es feia un pagament.

 

«Com que no pagarem, no hi ha hagut entrevista», reconeixien des del programa, on María Patiño remarcava que la decisió no ha vingut expressada directament per Alonso Guerra, sinó que ve de boca del seu agent literari. «En nom seu, demana diners per les seves entrevistes», apunta la periodista del cor.

Alonso Guerrero diu «no» a 'Socialité'

María Patiño i els altres col·laboradors de 'Socialité' es van mostrar sorpresos per la reacció. No obstant això, van reiterar que aquesta ve expressada pel representant d'Alonso Guerrero, ignorant si l'exmarit de Letícia Ortiz «és coneixedor del que diu el seu agent».

 

La veritat és que, sigui pel motiu que sigui, l'exmarit de Letícia Ortiz ha donat carabasses a Telecinco, que esperaven poder parlar en privat amb l'escriptor. Aquesta decisió evidencia, una vegada més, l'hermetisme de Guerrero, qui mai s'ha mostrat còmode en parlar del seu passat.

El llibre de l'exmarit de Letícia Ortiz

Alonso Guerrero a la presentació del seu llibre. | GTRES

 

'L'amor de Penny Robinson' és el títol del llibre d'Alonso Guerrero, l'exmarit de Letícia Ortiz. En ell, l'escriptor fa un relat autobiogràfic, més enfocat en els sentiments que no en els fets verídics. En la seva presentació, va demanar als periodistes no parlar del seu passat amorós.

 

No obstant això, les preguntes estaven obligades, encara que Guerrero es mantenia ferm per evitar-les. Va assegurar que «ho vaig passar molt malament» quan es va revelar la seva veritable identitat, sofrint sobrenoms incòmodes com 'Don Letizio' o 'El Petit Príncep', noms que encara li persegueixen avui dia.