Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Una altra amiga d'Ana Rosa Quintana aclareix que els rumors són certs

Desvelen l'estat real d'Ana Rosa Quintana en plena lluita contra el càncer

Ana Rosa Quintana sempre s'alegra de l'èxit dels seus companys de cadena. Encara que fa uns mesos que viu l'actualitat televisiva des de casa seva, la veterana periodista està atenta al que passa en tots els programes de Telecinco.

Ana Rosa ha vist com Viva la vida està de celebració, ja que ha celebrat a un local de Madrid l'arribada dels 500 programes.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana ha rebut un missatge d'afecte d'una companya de la cadena | MEDIASET

Una gran festa en què diversos col·laboradors han parlat per als mitjans, com és el cas de l'Emma García. En un dia tan important per al programa que presenta des de fa anys, la basca no ha dubtat en enviar un missatge Ana Rosa Quintana.

Un gest que ha emocionat i molt la comunicadora madrilenya. Sabent que totes dues són 'col·legues' de cadena i la seva relació és molt propera. Per tant, la presentadora guipuscoana ha volgut enviar-li un missatge carregat d'afecte.

Una amiga d'Ana Rosa Quintana confirma que els rumors són reals

«L'he escrit en diverses ocasions, la tenim molt present, la trobem a faltar i no tinc cap dubte que, tan campiona que és, com n'està de bé i l'exemple que ens està donant a tots, tornarà aviat», començava dient la periodista.

Seguidament, Emma García deixava clar que els treballadors de la cadena estan desitjant tenir a prop la presentadora. «A Mediaset l'esperem amb els braços oberts i amb moltíssim afecte. És una lluitadora i n'és un exemple», deia.

Imatge d'Emma García.
Emma García ha parlat d'Ana Rosa en la festa de 500 programes de Viva la Vida | Europa Press

A més, Emma ha estat preguntada per altres temes més personals, com el seu paper com a mare. «Soc una pesada. Soc mare, les mares som pesades i quan tens una filla a l'adolescència… No soc mare i amiga, soc mare, de vegades comprensiva, exigent altres. Però, sobretot, soc molt sincera i intento que m'expliqui les coses i confiï en mi, igual que jo en ella», explicava.

Alhora, la presentadora no ha amagat les ganes que té que arribin les vacances d'estiu. «Tinc ganes d'estiu, ha passat la temporada molt ràpid i tinc ganes de gaudir a l'agost i algun dia al juliol». Així, Emma ha revelat en quines dates deixarem de veure-la al programa on presenta aquest estiu.

Ana Rosa Quintana segueix el seu procés contra el càncer

Mentrestant, Ana Rosa Quintana, després d'haver estat diagnosticada de càncer de mama el novembre del 2021, sembla que ja sap que el pitjor ha passat i ja no queda res perquè es recuperi.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana continua avançant en el seu tractament contra el càncer | Europa Press

Encara que està travessant una època difícil, la seva família, els seus amics i companys de professió més propers han estat sempre al seu costat. No han deixat que aquesta situació l'enfonsi en cap moment.

Ara, el que més desitja Ana Rosa Quintana és acabar aquest llarg tractament. El cas és que la periodista no pensa en res més que posar-se al capdavant del programa que portava presentant més de 15 anys. Això sí, es va mantenir davant de les càmeres fins que el novembre passat es va veure obligada a deixar-ho per temps indefinit.

▶️ Ana Rosa Quintana frena la euforia tras su charla con Jesús Calleja