El actor Álvaro Morte

Álvaro Morte, el professor de 'La Casa de Papel', preocupat pels seus fills

L'actor està pagant el preu de la fama

En molt poc temps, Álvaro Morte s'ha convertit en unes de les cares més cotitzades de la televisió espanyola. 

L'actor encarna el rol de «El Profesor» a l'exitosa sèrie de Netflix 'La Casa de Papel', on exerceix de cervell de l'operació de l'atracament. Amb ell, ha aconseguit la fama d'una manera vertiginosa.

La sèrie és tot un referent audiovisual mundial, situant-se al 'Top 10' de la plataforma i convertint-se en una de les sèries més seguides en l'àmbit internacional.

D'una banda a l'altra del món, els criminals protagonistes de la sèrie han aconseguit fer-se amb l'estima de molts ciutadans gràcies a l'enginy i el pla metòdic de «El Profesor».

L'èxit enorme de 'La Casa de Papel' i els seus actors: el preu de la fama

Davant d'aquesta situació, no és estrany que la vida dels intèrprets de la sèrie hagi fet un gir radical de la nit al dia. No només en l'estricte sentit professional a causa de la facilitat que tenen ara per trobar nous projectes, sinó també al personal.

L'admiració fanàtica que s'ha despertat és latent arreu del món i els rostres dels actors són reconeguts en països que mai s'haurien imaginat.

Diversos actors de 'La Casa de Paper' a la presentació de la tercera temporada de la sèrie el juliol de 2019 a Madrid
Diversos actors de 'La Casa de Paper' a la presentació de la tercera temporada de la sèrie | GTRES
 

Alguns dels seguidors més fidels s'han tatuat, fins i tot, el seu personatge preferit a la pell, però la majoria opta per seguir-los a les xarxes. Tots i cadascun d'ells han guanyat milers de seguidors gràcies a la sèrie.

El cas més destacat és el de l'actriu Úrsula Corberó, intèrpret de Tòquio, que ja té més de 24 milions de seguidors a Instagram. La precedeix Álvaro Morte, amb gairebé 12 milions.

Però com ja se sap, les aparences enganyen. La fama també té un preu i una part negativa amb què han de bregar els famosos.

Aquest és el cas d'Álvaro Morte, que s'ha sincerat davant dels micròfons de GTRES sobre com la fama ha impactat a la seva vida personal i familiar.

Álvaro Morte revela l'aspecte més negatiu de la fama a la seva vida familiar

Durant l'estrena del nou espectacle de «El Mago Pop», l'actor ha parlat sense embuts de l'altra cara de la fama. Una faceta inesperada quan s'aconsegueix triomfar a una sèrie de televisió.

Segons ha reconegut el mateix, la fama ha portat conseqüències molt negatives per a la seva vida familiar, ja que ha perdut l'anonimat del tot.

«Deixes de fer moltes coses, perquè deixes de ser anònim, sobretot quan vas amb la família. Els meus fills no entenen què passa. Soc jo qui els vol protegir», deia preocupat per l'impacte que està tenint la seva fama en els seus fills.

L'actor ha assegurat que la repercussió que ha tingut la sèrie l'ha sorprès molt. Fins i tot, l'han arribat a reconèixer a Tailàndia.

«Trobes a faltar la vida anònima. Quan perds la intimitat ho fas d'una manera definitiva. A l'estranger et segueixen reconeixent», afegia l'actor a la catifa vermella davant dels micròfons.

En qualsevol cas, sembla que Álvaro té els peus a terra i no pensa deixar que ningú ni res afecti negativament la seva família.

L'actor intenta que els seus fills, tot i ser encara molt petits, siguin conscients de la feina que té i sàpiguen diferenciar qui és Álvaro i qui és el pare».

«Soc jo qui els vol protegir», assegurava l'actor davant dels periodistes.

El vídeo del dia: