IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amaia i Alfred després de quedar en la 23a posició a Eurovisió: «És una merda, la veritat»

La parella que ha representat a Espanya en el Festival d''Eurovisió' aquest 2018 estan contents amb la seva actuació però creuen que quedar quarts per la cua és bastant negatiu

Alfred y Amaia en el final de su actuación en Eurovisión 2018
Alfred i Amaia durant la final d'Eurovisió 2018 | Cedida

Amaia i Alfred han estat els representants d'Espanya en aquesta 63a edició d'Eurovisió que aquest passat dissabte 12 de maig s'ha celebrat a Lisboa, Portugal. Tot i que molts aplaudien l'actuació de la parella d''Operación Triunfo', sobretot els seus companys d'acadèmia i seguidors incondicionals, finalment no han aconseguit un bon lloc  en la classificació.

 Com succeeix des de fa ja una dècada, els representants espanyols aconsegueixen llocs baixos al festival, arribant fins i tot a quedar en últim lloc com va succeir amb Manel Navarro l'any passat. Alfred i Amaia es van col·locar en la 23a posició, quedant quarts per la cua, un fet que, malgrat estar contents, no s'esperaven els concursants: «És una merda, la veritat».

Amaia i Alfred, en el lloc 23: «És una merda»

«El lloc és una merda, però no passa res. Estem contents igualment», ha dit Amaia en una entrevista posterior al gran Festival d'Eurovisió. Alfred creu el mateix que la seva parella: «Teníem assumit que ens era igual», d'igual forma que tots dos s'esperaven un resultat baix: «M'ho esperava una mica. Era molt difícil».

España quedo en el puesto 23 con 'Tu canción'
Espanya va quedar en la posició 23 amb 'Tu canción' | Cedida
 

Amb 'Tu canción' van ser escollits pel públic d''Operación Triomfo' i després de sortir de l'acadèmia, Amaia va ser la guanyadora i Alfred va quedar en 4a posició, es van submergir directament en els preparatius d'Eurovisió.

Consideren que Eurovisió «semblava 'Els jocs de la fam'»


«És tot bastant 'postureo'. Semblava 'Els jocs de la fam', però també té coses 'guays'. És veritat que és una experiència increïble, però també és veritat que hi ha bastant...'postureo'», ha comentat molt directa la navarresa.

Sobre la pregunta de si tornarien a Eurovisió, tots dos ho tenen molt clar. Tant Amaia com Alfred han negat que vulguin repetir la seva experiència eurovisiva: «No perquè no m'hagi agradat, jo m'ho he passat molt bé», ha dit la jove. «Crec que és alguna cosa que es viu una vegada en la vida», ha conclòs.


Comentaris

envia el comentari