IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amaia confessa a Alfred que té «por a sortir de l'acadèmia» per si la seva relació no funciona fora

Ell manté una actitud positiva i vol intentar mantenir la seva relació

Els concursants d''Operación Triunfo' estan encarant la recta final del programa i saben que les seves vides han canviat molt i en sortir de l'acadèmia hauran d'acostumar-se a la nova realitat. Una de les qüestions que més dubtes generen és si la relació amorosa que ha sorgit entre Amaia i Alfred, continuarà o no un cop estiguin fora.

Ambdós voldrien continuar, però ella no té molt clar el que passarà, així com va assegurar en explicar que té «por a sortir» perquè les coses podrien canviar i «no ser el mateix». Tanmateix, ell sí que té ganes de sortir amb ella fora de l'acadèmia: «Vull recórrer tots els carrers de Barcelona amb tu».

Amaia y Alfred, durante su clase con los Javis
Amaia i Alfred, durant la seva classe amb els Javis | TVE

«Tu ets de Barcelona i jo sóc de Pamplona», li deia Amaia a Alfred mostrant la seva preocupació per la relació. En contraposició, ell li va respondre amb una actitud molt positiva: «Arribarà un moment en què tindrem carreres musicals diferents, però tinc tantes ganes que al final no és el temps que passes amb aquella persona, sinó la qualitat del temps que passes».

Gaudir del moment

Alfred s'ha mostrat molt entusiasmat sempre amb la relació i amb el seu futur. Ell vol mantenir la seva història amorosa amb Amaia i assegura que els moments que comparteixen «són sempre bonics» i, per això, haurien de continuar gaudint junts de cada petit detall. «Les coses petites són les millors», va dir-li a ella per animar-la, aconseguint treure-li un somriure.

Una intensa classe 

Aquestes boniques paraules van sorgir durant la sessió que van compartir amb els Javis, en què estaven preparant la cançó 'I just can't stop loving you' de Michael Jackson, la qual cantaran junts. D'altra banda, la recta final està fent incrementar la tensió i els nervis d'ambdós.


Abans que sortís a la llum la relació ja es veia venir que acabarien convertint-se en parella, tot i la timidesa que els aclaparava. Ara tan sols queda comprovar si continuaran i funcionarà la relació fora de l'acadèmia.

Amaia y Alfred, juntos en 'Operación Triunfo'
Amaia i Alfred, junts a 'Operación Triunfo' | TVE

Comentaris

envia el comentari