IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amaia, d''OT', molt incòmoda amb el vestit de l'última gala: «Em punxen els vidres»

«M'ha dit la de vestuari que no ho digui, però bé sigues igual, que em punxa el vestit», va dir espontàniament la cantant a Roberto Leal

'Operació Triunfo 2017' anunciava la setmana passada els finalistes de la nova edició d'aquest concurs de talent musical. Concretament, Miriam, Aitana, Alfred i Amaia s'han convertit en els afortunats que lluitaran per ser reconeguts com el nou guanyador d''OT'. Tot i això, fa temps que molts tenen clar qui serà la guanyadora: Amaia. I és que la jove té un gran talent i es comparada amb Rosa, la primera guanyadora del programa.

  

  

, les seves actuacions s'han convertit en les més esperades de les gales   els seus comentaris inesperats i sincers, Amaia va interpretar la cançó de Rihanna 'Love on the brain'.un vestit molt peculiar.

I és que durant l'última actuació, la pamplonesa va lluir un vestit dissenyat per Gustavo Adolfo Tarí, especialista en vestuari per espectacle, cine, televisió i teatre. La decisió d'escollir aquest model va ser de l'estilista del programa, Rosa Planas. Es tracta d'un vestit cobert amb vidres tallats en forma triangular que juga amb els efectes òptics de la geometria.

Un vestit amb un gran inconvenient

Tot i ajudar a Amaia a ser el centre d'atenció, el vestit li va jugar una mala passada. En el moment que la cantant va seure amb el presentador Roberto Leal per la part d'entrevista, els vidres es clavaven a la pell de la jove. «Ai, que se m'estan clavant els vidres, però no passa res», deia de sobte la jove amb la seva característica naturalitat. La cosa continuava quan aquesta confessava que l'havia liada amb aquest comentari.

«Se m'estan clavant els vidres del vestit, però quan estic dempeus és súper còmode, eh? És que m'ha dit la de vestuari que no ho digui, però és igual, que em punxa el vestit», acabava confessant. Com era d'esperar les xarxes socials no trigaven a parlar del moment comentant en to còmic les paraules d'Amaia.

Dissenys exclusius per grans cantants

El dissenyador Gustavo Adolfo Tarí, que va crear el vestit especialment per la triunfita, ha vestit durant tota la seva carrera a altres grans concursants del programa. Per la seva banda, l'estilista d''OT' no dubta en apostar per aquest professional de la moda i altres participants com Ana Guerra també han lluit els seus models.

 

A més, entre les que han pogut tenir algun dels dissenys de Tarí destaquen algunes com Núria Fergó o la colombiana Shakira, que va confiar a Gustavo el disseny del vestit de la presentació del seu disc 'El Dorado'- molt semblant al de vidres d'Amaia.


Comentaris

envia el comentari