Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Segueix el sol i l’ambient primaveral aquest diumenge

Amaia guanya la nova edició d''Operación Triunfo'

Els finalistes de la final d'aquesta edició del programa han estat Aitana, Alfred, Amaia, Ana Guerra i Miriam

 

'Operación Triunfo' ha estat un dels grans èxits de la graella televisiva d'aquest any. El fenomen televisiu, però, va arribar el passat dilluns al seu punt final i després d'una dura pugna final, Amaia ha estat el guanyador d'aquesta edició de l'exitós programa.

 

A la final, de fet, les grans 'estrelles' del programa com Aitana, Alfred, Amaia, Ana Guerra i Miriam han saltat a la palestra per fer les seves darreres actuacions i han mantingut l'emoció fins al darrer sospir. 

 

Un èxit sense precedents

'Operación Triunfo' ha tornat per la porta gran. El programa ha estat dels grans èxits televisius dels últims anys i així ho han fet saber els usuaris de les xarxes dia rere dia. Ja que gràcies a Twitter i Instagram, han estat milers els fans que han pogut interactuar amb l'actualitat del programa.

 

'Operación Triunfo' en una imatge d'arxiu | Mediaset

 

D'altra banda, l'aposta troncal pel canal 24 hores també ha estat una de les grans notícies per a 'OT', ja que ha tingut una gran rebuda entre els seguidors.  

Una gran final

Ha estat la cirereta del programa. Els cinc finalistes s'han enfrontat al jurat del programa —Mónica Naranjo, Manuel Martos, Joe Pérez-Orive i Rosa López—, i els han deixat certament impressionats amb les seves intervencions.

 

El cantant Raphael, d'altra banda, ha estat un altre dels protagonistes de la nit. Entonant la seva mítica 'Mi gran noche', el cantant de Linares (Jaén) va encetar la gala amb un himne per a tota una generació, que va servir de preludi de les interpretacions finals dels joves aspirants

 

Amaia i Alfred, cantant 'Tu Canción' | RTVE

 

 

Amaia i Alfred, d'OT a Europa

Amaia i Alfred ja eren 'vencedors' abans de la gala. Aquests dos, de fet, representaran a Espanya a Eurovisió tal com es va votar dies abans a una de les darreres gales del celebrat programa.

 

La seva història d'amor, en aquest sentit, ha estat el pal de paller d'aquesta edició d''Operación Triunfo'. La navarresa i el català han estat dues de les cares visibles del programa i han fet del seu amor un 'assumpte d'estat'. 

 

De fet, tots dos ja van començar amb un petit idil·li a partir del primer dia i l'amor d'aquest ha anat creixent exponencialment a mesura que ha anat avançant el programa.