L'amant del vídeo d'Alfonso Merlos és una periodista de Telecinco

L'home assegura que feia temps que no estava amb Marta López

Alfonso Merlos a la cerimònia d'entrega dels Premis HO 2015
L'home assegura que feia temps que no estava amb Marta López | FLICKR

Ja sabem més detalls de l'enxampada al periodista Alfonso Merlos quan realitzava una videoconferència amb Javier Negre pel programa en streaming 'Estado de Alarma'.

El col·laborador d''El programa de Ana Rosa' i 'Ya es mediodía' va enfocar massa part de la casa mentre feia una trucada en vídeo; tant, que durant uns segons es va veure passar una noia sense roba pel saló. Una noia, per cert, molt coneguda a Telecinco.

Qui és la misteriosa noia?

El que fins ara era xicot de Marta López sembla que ja no ho és, ja que Merlos està passant el confinament al costat d'Alexia Rivas, una de les reporteres més famoses de 'Socialité'. Ha estat la mateixa periodista qui ha volgut aclarir la polèmica. «Estic bé i estic molt tranquil·la. Estem els dos molt contents», ha explicat Alexia Rivas.

La periodista de 27 anys surt amb Merlos des de fa setmanes, tal com ell mateix ha revelat aquest divendres a la revista 'Semana'. «Viu amb mi», ha dit. Aquesta notícia ha sorprès molt, ja que tothom pensava que mantenia una relació sentimental amb Marta López.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La mateixa Alexia ha confirmat la relació dient que «quan tu ets a casa teva vas vestida com vols i si tens piscina vas en biquini a la piscina». La reportera ha deixat clar que també és casa seva, igual que Merlos, de manera que tot apunta que tots dos porten ja bastant temps convivint junts.

Alfonso Merlos i Marta López ja no estaven junts

En cap cas cap dels dos han dit de manera evident que siguin parella, però sí que han confirmat que tenen un tipus de relació, ja que estan vivint junts. El mateix Merlos ha declarat a 'Diez Minutos' que «de moment no vull fer declaracions, ni tan sols aclarir la situació perquè ni el que s'està publicant ni dient s'ajusta a la realitat. Així que, quan passin uns dies tot quedarà més clar i es veurà realment el que passa».

El que sí que ha quedat molt clar és que ell i Marta López no han trencat ara. «Nosaltres no hem trencat ara, perquè la relació en els termes en què va existir en un determinat moment, ja no existia. M'entens? No hi ha molt més per afegir. Crec que m'has entès», ha confirmat Merlos a una periodista de la revista 'Diez Minutos'.


Comentaris

envia el comentari