Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i José Ortega Cano.

L'amarg episodi en què Rocío Carrasco sí que va ser al costat d'Ortega Cano

Rociíto sí que va donar suport a Ortega Cano en un dels seus pitjors moments

Rocío Carrasco sentenciava Ortega Cano amb unes demolidores paraules el darrer cap de setmana.

El destre quedava retratat amb les mentides que havia dit sobre Antonio David. I és que malgrat que al principi l'atacava obertament i fins i tot s'hi enfrontava a la televisió, temps després passava a posicionar-se del seu costat.

Un fet que Rocío Carrasco no el perdona, ja que se sent traïda per ell. I és que sent coneixedor del patiment pel qual havia passat, Ortega Cano ha insistit a desmentir-la al llarg dels anys.

«No només no tenia amor a la seva dona, però ni als seus fills, ni als seus pares, ja que aquests em trucaven a mi per saber com està el seu fill», carregava Ortega Cano al seu moment contra l'exguàrdia civil.

Rocío Carrasco somrient
Rocío Carrasco es mostrava implacable amb Ortega Cano | Europa Press

«El matrimoni que Antonio David havia contret tenia més valor cap a fora, cap al lluïment social», sostenia.

«El que pretenia era muntar l'escàndol i viure de l'escàndol. David ha fet fortuna per aquest camí, i ho continua fent: ha trobat una mina en aquest plet».

Devastadora, després de veure aquestes imatges, Rociíto assegurava que la seva mare s'hauria tornat a morir si hagués estat al casament del destre amb Ana María Aldón.

José Ortega Cano somrient
Ortega Cano està passant per un mal moment | GTRES

«No perquè es tornés a casar, sinó per veure  'l'ésser' allà», sentenciava sobre això. Implacable, la filla de 'la més gran' també responia a les declaracions que el torero havia fet sobre ella, ja que li retreia que havia estat una jove rebel.

Davant d'aquestes paraules, la dona de Fidel Albiac apuntava mordaç que ella podria haver tingut un comportament irregular sent jove, però mai no va cometre cap il·legalitat. «Jo hauré tingut un comportament irregular però mai il·legal o delictiu», sentenciava.

«Jo no condueixo, no bec, no faig res d'això...», deixava caure. Una clara referència a l'accident que patia Ortega Cano el 2011 i que costava la vida a Carlos Parra. Sens dubte, un dels pitjors moments a la vida del torero, que conduïa sota els efectes de l'alcohol i acabava empresonat.

El terrible contratemps on Rocío Carrasco sí que li va mostrar el seu suport a Ortega Cano

La protagonista del moment tampoc no es tallava a l'hora de reconèixer que si pogués, esborraria Ortega Cano de la vida de la seva mare. «Si Ortega Cano no hagués estat a la vida de la meva mare la seva vida hauria estat millor», apuntava.

Tot i això, i malgrat les seves doloroses acusacions, la reacció de Rocío Carrasco era una cosa diferent fa uns anys. Tal com sosté  Jesús Manuel Ruíz, Rociíto va estar molt pendent de l'estat del torero durant el temps que va romandre internat a l'hospital sevillà Virgen Macarena.

Tant és així, que anava a visitar-lo amb força freqüència. «Va estar molt pendent i implicada en la recuperació».

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Gloria Camila contínua donant suport al seu pare | Catalunya Diari

«Un cop traslladat a Madrid, les visites continuen per part de Rocío Carrasco i companyia. No va ser una. Ni dues. De vegades hi havia quatre o cinc visites per setmana».

Fet que crida molt l'atenció, veient l'actual encreuament d'acusacions entre tots dos. Així, la filla de Rocío Jurado i Ortega Cano, passaven del tot al no-res. Segons apunta Jesús Manuel, «alguna cosa va passar a la casa de Madrid a l'última visita de Rocío que tot va acabar».

D'altra banda, el periodista no es tallava a l'hora d'acusar Carrasco d'haver-se desatès dels seus germans, José Fernando i Gloria Camila.

«Lluny de la realitat. Als petits els va atendre Gloria Mohedano i el seu marit José Antonio que eren els que vivien a Sevilla». «Els tres germans del torero, Carmen, Paco i Conchi també van estar molt pendents dels dos menors». Tot i viure a Madrid, van passar llargues temporades al costat dels petits.

No obstant això, actualment la filla de La Jurado insisteix que per a ella ja no existeix cap. «No vull que formin part de la meva vida i com he decidit això intento que no em faci mal».