Ana Rosa pot acabar als tribunals per una acusació d'assassinat

La presentadora haurà de rectificar si no vol ser denunciada per calúmnies

Ana Rosa Quintana durant una emissió de 'El programa de Ana Rosa'
Amenacen de denunciar Ana Rosa Quintana per una acusació d'assassinat en directe | Telecinco

Ana Rosa Quintana s'està convertint en un dels personatges televisius que més polèmiques està aixecant durant el confinament pel coronavirus i la seva desescalada. La periodista està sent una de les més crítiques amb el govern de Pedro Sánchez i no dubta a deixar-ho clar cada dia que passa, malgrat les crítiques que genera. 

Fa uns dies ja va ser al centre de la diana per comparar la malaltia de la Covid-19 amb la provocada pel VIH, un fet que per molts va suposar la punta definitiva per a la presentadora, que cada cop compta amb més enemics públics. 

L'última de les seves intervencions que ha encès els ànims es va produir després del pacte del govern espanyol amb Bildu per aconseguir tirar endavant la cinquena pròrroga de l'estat d'alarma a canvi de derogar, tot i que després van matisar que només de forma parcial, la reforma laboral impulsada pel PP durant els mandats de Mariano Rajoy. 

En la seva intenció, Ana Rosa va expressar que aquesta no era la forma de «salvar vides dels espanyols» perquè «Bildu té a la seva esquena moltes morts d'espanyols», una afirmació que ràpidament va rebre rèpliques, tant a plató com a les xarxes socials. 

Amenaces de denunciar Ana Rosa Quintana

El partit Eusko Alkartasuna, de fet, va anar més enllà i va titllar directament Ana Rosa Quintana de mentidera i amenaçant de denunciar-la davant els tribunals si no rectifica: «Bildu no té cap mort a la seva esquena. Demanem que rectifiqui les seves declaracions, si no ens veurem obligades a prendre mesures contra vostè i el seu programa per calumniar, acusant una coalició democràtica d'assassina».

Diversos usuaris han continuat amb el missatge i han instat al grup polític a tirar endavant les seves amenaces, animant a denunciar la presentadora al més aviat possible.

El missatge ha arribat fins i tot al Congrés dels Diputats, ja que el diputat de Bildu, Jon Inarritu, també ha mostrat la seva opinió sobre les paraules d'Ana Rosa: «Hi ha periodistes que mai seran contractats/es per la BBC, però si es fes un documental sobre la 'telebrossa', el 'nacional-cunyadisme' o sobre les connexions mediàtiques de les clavegueres de l'Estat serien les protagonistes principals». 


Comentaris

envia el comentari