Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Amenacen de mort a Risto Mejide: «El meu pare és d'ETA i diu que us matarà»

La seva dona Laura Escanes i el seu fill també van rebre ofenses
Risto Mejide, amenaçat de mort per Internet. | Telecinco

 

La valentia que se sent en parlar des d'una pantalla d'ordinador és proporcional a la covardia que es demostra en amenaçar a algú sense donar la cara. No obstant això, lamentablement, molts utilitzen aquesta plataforma, de distància i anonimat, per agredir verbalment a altres usuaris. Els famosos no són aliens a aquest problema, i bona mostra d'això ho és Risto Mejide. 

 

En una publicació que el presentador ja ha esborrat, per evitar que se segueixi difonent un atac contra la seva imatge, un usuari anònim el va amenaçar de mort en un dels missatges. No content amb això, es va atrevir a atacar a Julio, el seu fill, assegurant que «li tallarà els dits», a més d'advertir que anava a «escanyar» a la seva dona, Laura Escanes.

 

D'altra banda, Laura Escanes va compartir una publicació amb més atacs. En ella, es llegia el text irònic «aquí estem. Llegint coses boniques». Als comentaris, apareixien ofenses per a Risto com «ets un criticador». Unes altres, dirigides a la model com «vas de guay per la vida». Finalment, la més dura, un atac directe per a tots dos, resava: «el meu pare és d'ETA i diu que us matarà».

Risto li treu importància

Risto Mejide, acostumat a les crítiques i als atacs des de les ombres, va ser conscient que el millor era no fer cas a les ofenses i compartir una imatge de la seva dona desfilant per la passarel·la amb un vestit de núvia. A la publicació, l'enamorat presentador compartia que «em casaria amb tu mil vegades al dia».

 

 

La fotografia la va acompanyar amb quatre hashtags: «Feliç Sant Valentí», «Amor de la meva vida», «O el que és» i «’To’ el rato». Aquesta és una clara picada d'ullet a la data d'avui, 14 de febrer, dia dels enamorats, on Risto ha expressat la passió cap a la seva dona. La imatge ha superat els 30.000 ‘M'agrada’ en poques hores, omplint-se de comentaris, replets d'emoció, dels seguidors de la parella.