Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

Rocío Flores ja no pot més: insults i amenaces cada dia

La filla d'Antonio David està cansada de la situació i prendrà mesures

Rocío Flores feia servir fa uns dies les seves xarxes socials per indicar que el seu treball a la televisió ha arribat a la seva fi. Però ara les ha utilitzat per explicar una cosa que està patint des de fa temps. Una situació que la té realment cansada.

Ha denunciat de forma pública que està farta de rebre diàriament tota mena d'insults i amenaces de mort. No ha dubtat a donar a conèixer als seus seguidors aquesta situació i, alhora, ha exposat les mesures que prendrà. Així, ha revelat que acudirà a la justícia per posar-li fi a la situació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores està farta de ser la 'diana' d'alguns internautes

Des que s'emetés la sèrie-documental de la seva mare, Rocío s'ha convertit en objectiu de nombroses crítiques. Ho ha estat per no tenir ni una mica d'empatia amb el punyent testimoni d'aquella. I també perquè s'ha revelat que fa anys va ser condemnada per agredir la dona que li va donar la vida.

Moltes són les persones que han recorregut a les xarxes per carregar contra la jove. L'han retret que no demani perdó a l'esmentada o que segueixi creient les mentides del seu pare.

Però, el més és greu de l'assumpte, és que hi ha internautes que sobrepassen totes les línies. I alguns d'aquests es troben insultant-la greument i fins i tot amenaçant-la.

Ella, farta de la situació, ha volgut fer una denúncia pública del que està vivint. Per aquest motiu, ha decidit compartir al seu compte d'Instagram un vídeo on explica el seu afartament i sofriment.

Exactament, en aquest citat vídeo, pujat a les 'stories', ha estat molt clara. Ha dit: «Al llarg de tots aquests mesos, porto rebent 24 hores diàries i set dies a la setmana trucades, missatges, amenaces i autèntiques barbaritats».

«Ho dic, bàsicament, perquè, al llarg del dia, he rebut un munt de trucades en número ocult. I l'última persona que m'ha trucat a ocult, després m'ha tornat a trucar amb el seu número personal».

A això ha afegit: «Només dic això perquè la gent que us dediqueu a amenaçar-me, sobretot, de manera privada, que sapigueu que és molt fàcil esbrinar des d'on truqueu. El que em sembla trist és que el 90% de tots ells són dones i jo també soc dona, us ho recordo».

La filla d'Antonio David no s'ha quedat aquí. Poc després ha optat per compartir en aquesta mateixa xarxa social alguns dels greus insults que rep. D'aquesta manera, ha mostrat que li diuen coses com «puta, 'zorra', dolenta» o «vull veure't morta».

Story de Rocío Flors denunciant insults i amenaces
Rocío Flores ha compartit les brutalitats que li diuen desconeguts | Instagram

Rocío Flores prendrà mesures contra els qui l'ataquen

Després de donar a conèixer el que s'està vivint, Flores ha decidit fer un pas més. Cansada de la situació ha optat per exposar que no es quedarà de braços plegats. Per això prendrà mesures, i aquestes no seran altres que acudir a la justícia si cal.

Mitjançant un altre vídeo ha afirmat rotundament: «Tota aquesta mena de coses, que es diuen de mi en xarxes, aniran al jutjat des del primer fins a l'últim. Així que, si us plau, si us podeu evitar fer-me a mi passar una mala estona i perdre el temps, com a persona humana que soc us ho agraeixo».

Caldrà veure si finalment dirimeix els seus conflictes amb certs internautes d'aquesta manera. Si és així, tindrà una complicada agenda judicial, ja que, després de 'batallar' amb 'Vanitatis', ara ho farà també amb dues persones més. Ens estem referint als creadors de la sèrie de la seva progenitora.