Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

L'amiga d'Ana Rosa Quintana confirma el que era un secret a veus sobre la seva salut

L'estat de salut real d'Ana Rosa Quintana, que lluita des de fa mesos contra un càncer, surt a la llum

Ana Rosa Quintana fa tres mesos que està allunyada de la televisió a causa d'un càncer de mama que li van diagnosticar a finals de novembre.

La periodista de Telecinco ho comunicava en ple directe. Així, es va veure obligada a apartar-se del focus televisiu durant un temps indefinit.

Ana Rosa, que en les primeres setmanes d'absència gairebé no es comunicava amb els seus seguidors a través d'Instagram, ha anat reprenent l'activitat a les xarxes.

Ara, li agrada informar cada cert temps sobre com ha anat avançant el tractament contra el càncer de mama.

Ana Rosa avança en el tractament contra el càncer de mama

Ana Rosa ha mostrat en diverses publicacions com es troba aquests primers mesos fora del programa que presenta des de fa més de 15 anys.

Ens ha explicat que porta una vida sana i que passa tot el temps que pot fer amb els seus. De fet, alguna vegada l'hem vist dinant amb els seus companys de programa.

A la bona d'Ana Rosa li agrada veure'ls per explicar com evoluciona el procés més important de la seva vida.

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
Ana Rosa Quintana es continua tractant contra el càncer de mama que pateix des de fa 3 mesos. | Mediaset

Ana Rosa Quintana té molts amics a la cadena on treballa, alguns són Joaquín Prat o Sonsoles Ónega, i tots dos s'hi han referit en els últims temps.

La presentadora de 'Ya es mediodía' ha assistit a la primera edició dels Premis Wow Wow Woman. La filla de Fernando Ónega ha estat guardonada per la seva trajectòria i la bona feina al capdavant de l'espai de Telecinco.

Sonsoles Ónega dona l'última hora de l'estat de la seva amiga Ana Rosa

«La veritat és que m'ha fet molta il·lusió, és un premi que reconeix el que faig, però que vull dedicar a totes les noies dels meus dos programes. Són dones joveníssimes, que pressionen molt fort per darrere, amb tota la passió i les ganes. És el que necessitem en aquesta professió nostra, tan esclava», ha comentat pletòrica.

Al mateix esdeveniment, Sonsoles Ónega ha aprofitat per donar l'última hora de l'estat d'una de les seves millors amigues al món de la televisió, Ana Rosa.

Sonsoles Ònega i Ana Rosa Quintana.
Sonsoles Ónega revela com està actualment la seva amiga. | GTRES
Diversos mesos després de la marxa d'Ana Rosa Quintana, Sonsoles ha confessat que la troben molt a faltar.

«La veritat és que està divinament, té una fortalesa extraordinària. Quan Joaquín acomiada el seu programa cada dia enviant-li un petó, m'hi sumo en silenci perquè estem desitjant que torni», afirmava.

«Tots tenim una sensació d'orfandat que no ens podem treure, que ens va envair el dia que se'n va anar. L'estem esperant amb els braços oberts perquè es nota molt la seva absència», ha dit aquest dijous.

«Veu tots els programes i està permanentment alerta»

Si bé Ana Rosa no es fica de ple en les emissions, sí que para atenció a tot el que va succeint al seu programa.

«Ana Rosa està a tot arreu, veu tots els programes i està permanentment alerta. Així que no s'està perdent res del que passa», ha observat Sonsoles.

Al seu torn, per a la comunicadora és una alegria la carrera que ha fet a Telecinco i no ho canviaria per res del món.

Primer pla de Sonsoles Ónega.
Sonsoles Ónega ha parlat sobre l'estat de salut d'Ana Rosa en uns premis sobre la dona. | GTRES

«Som teloners dels Informatius Telecinco a les 15:00 i a les 21:00 i això diposita sobre els equips una responsabilitat tremenda. Cada dia intentant estar a l'altura i esgarrapant dades de tot arreu, perquè és veritat que naveguem entre taurons a totes les cadenes. Però bé, amb totes les ganes», ha finalitzat la seva intervenció al photocall de l'esdeveniment.