Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Una amiga parla pels descosits i explica la veritat sobre Ana Rosa Quintana

Surt a la llum la veritat sobre l'estat de salut d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana no deixa de ser tema d'actualitat des que va anunciar fa mesos que pateix càncer de mama. La conductora de El programa de Ana Rosa fa temps que està allunyada de la televisió i centrada en la seva recuperació.

Sobre el seu estat de salut poca informació l'ha proporcionat la mateixa periodista. Tanmateix, els seus amics han estat els encarregats de donar l'última hora de la seva lluita contra la malaltia. L'última ha estat Cristina Cifuentes qui ha revelat com es troba realment.

Ana Rosa Quintana i l'última hora sobre la seva salut

Va ser el novembre passat quan els espectadors de l'espai matinal de Telecinco es van veure sorpresos per una inesperada notícia. Ana Rosa Quintana anunciava que li havien diagnosticat un càncer de mama i es retirava temporalment de la feina per iniciar el seu tractament.

Sis mesos després i després d'una intervenció, la periodista respira més tranquil·la perquè cada cop li falta menys per curar-se de la malaltia. Ella mateixa publicava diverses instantànies al seu perfil d'Instagram on es mostra en bon estat i en forma física.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb ulleres de sol.
Ana Rosa Quintana fa sis mesos que lluita contra la malaltia | Europa Press

Tot el seu entorn confia que aconseguirà recuperar-se i esperen amb ganes la seva tornada a la televisió. Una tornada que podria produir-se d'aquí poc i que, sens dubte, serà rebuda amb una càlida benvinguda.

Mentre es prepara, alguns dels seus amics ja han donat alguns detalls sobre com es troba Ana Rosa. Cristina Cifuentes ha estat una de les persones que ha parlat i l'última a revelar el veritable estat de salut de la seva amiga.

Cristina Cifuentes a un acte públic
Cristina Cifuentes, amiga d'Ana Rosa Quintana, parla sobre el seu estat de salut | GTRES

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid va acudir a un acte públic on li van preguntar per la periodista. La seva carrera com a col·laboradora de El programa de Ana Rosa l'ha apropat al món de la televisió i, especialment, a Ana Rosa.

Cifuentes li va enviar tot el seu «amor i afecte», i va assegurar que està «lluitant com una guerrera contra una malaltia terrible que afecta moltes dones».

«Ana Rosa Quintana és una supervivent»

Les declaracions de Cristina Cifuentes van confirmar el secret que tothom comenta i que Ana Rosa coneix a la perfecció. Que la periodista està lluitant molt per i superar la malaltia.

No és la primera vegada que s'enfronta a ella. Fa uns anys també va ser diagnosticada amb la mateixa malaltia i va aconseguir superar-la sense complicacions. Un fet que molts desconeixien i que, a més, no la va apartar de la televisió.

Ana Rosa Quintana i Cristina Cifuentes a un funeral
Cifuentes confirma el que tothom sap d'Ana Rosa Quintana | Europa Press

En aquesta ocasió sí que ha necessitat allunyar-se de la seva feina, però tal com va explicar al seu dia, el pronòstic era bo. Fet que tots han pogut comprovar en veure-la gairebé restablerta, com Cifuentes que no dubta que «ho aconseguirà».

«És una lluitadora i és una supervivent», opinava sense cap mena de dubte, convençuda que d'aquí poc tornarà a la feina.

Prova d'això és la conversa que Quintana va tenir amb Joaquín Prat mentre aquest participava a Planeta Calleja. A una trucada telefònica entre tots dos presentadors, Quintana explicava que es troba molt bé.

«Jo estic bé, estic fenomenal», confessava Ana Rosa. És clar que, malgrat que encara li queda algun tram per superar, el seu estat de salut és força bo. Tots els seus amics i companys de professió s'ha preocupat molt per ella i esperen que torni aviat.

Estan convençuts que d'aquí a res tornarà a ocupar el seu lloc envoltat dels seus, entre els quals està Cifuentes. Ana Rosa va decidir fitxar l'expolítica el 2019 i des de llavors són inseparables. És habitual veure Cristina a la taula d'actualitat on comparteix afinitat amb els seus companys i amb la mateixa presentadora.

▶️ Rosa Benito completamente rota por la muerte que la acaba de golpear