Amor Romeira durant la presentació de l'obra "El Comptador de l'Amor" a Madrid el 08/05/2018

Amor Romeira, implacable contra Miguel Frigenti: «El passat sempre torna»

La canària s'ha quedat a gust contra el col·laborador de Sálvame

Miguel Frigenti no deixa de guanyar-se enemics, i és que la seva presència a Secret Story ha servit perquè els seus detractors aprofitin per destrossar-lo.

Després enfrontar-se a Isabel Rábago, acusant-la d'haver conspirat per dur a terme el seu acomiadament a Ya es mediodía, són moltes les cares conegudes que han mostrat el seu rebuig.

Acusat de ser una persona despietada que només pensa a sobresortir sobre els altres, Frigenti no imagina el que li espera un cop surti del reality.

«A tot porc li arriba el seu Sant Martí», advertia Estela Grande, que va ser víctima de la llengua viperina del tertulià durant el seu pas per GH Vip.

Per la seva banda, la seva enemiga declarada tant fora com dins de Secret Story, Lucía Pariente, al·legava haver-se cansat de donar-li oportunitats.

«Li he dit que una persona que s'ha considerat víctima no pot passar a ser botxí», manifestava en directe. «Es creu el centre del món».

L'actitud altiva de Frigenti li ha costat enfrontaments amb tots els seus companys dins de la Casa de los Secretos.

Els fantasmes del passat de Miguel Frigenti tornen per acabar amb ell

I, mentrestant, aquells que s'han sentit víctimes seves, aprofiten per tornar-li les punyalades.

Aquest també és el cas de Lorraine Edo, que es va sentir atacada per Miguel i per la seva mare a Gran Hermano. Ella pinta al tertulià com una persona despietada que es ficava amb ella pel seu físic.

«El 2013 vaig complir el meu somni d'entrar a Gran Hermano. En sortir, em van parlar d'una mare i un fill que comentaven GH», explicava referint-se al tertulià i a la seva mare.

«Constantment parlaven de mi amb una malvolença i crueltat innecessària. Van arribar a aconseguir el meu telèfon i vaig rebre trucades insultants de tots dos», afegeix.

Així, l'acusava de promulgar la gordofobia i l'odi. «Em sembla injust que una persona com Miquel Frigenti, que difon odi, tingui lloc en un mitjà públic que tantes persones estan veient. Està rebent el missatge de 'per aquí sí, ho estàs fent bé'».

«Les persones es poden equivocar o prendre camins erronis per arribar a la fama, però ell no ha mostrat mai penediment ni m'ha demanat disculpes», tancava.

I l'última a sumar-se a la seva llista d'enemics ha estat Amor Romeira, que li ha dedicat un dels seus famosos 'Romeira Informatius' a Instagram.

Al vídeo, la canària ha aprofitat per exposar a Frigenti i destrossar completament la seva imatge. «El passat sempre torna», li ha advertit abans de treure els seus draps bruts.

Fa tan sols uns mesos, tots dos protagonitzaven una brutal discussió al piset de Solos, i sembla que Romeira ha arribat amb ganes de parlar-ne.

Per començar, li recordava l'escàndol en què es va veure implicat després copiar descaradament el contingut d'un altre influencer.

«Frijolito va copiar la secció de influmierders a @itsmalbert i quan Anabel Pantoja ho va retreure doncs li va canviar el títol a influheces. Anaves repartint merda fins que la merda et va arribar a tu».

«Et recordaré la frase que em vas dir al piset: «A mi no se'm pot treure res brut perquè amb la professió que tinc ja hauria sortit». Fixa't que no ho tinc jo tan clar perquè tens merda per donar i regalar», ha dit contra ell.

A més, ha aprofitat per retreure-li els atacs que va fer contra l'actriu de La Veneno, Desirée Rodríguez.

Amor també s'ha quedat a gust traient a la llum la defensa interessada que Miguel ha fet de Rocío Carrasco, tot per conservar la seva cadira a Sálvame.

«Defenses el feminisme i a Rocío per diners i per tenir més dies laborables a Sálvame», li ha retret. «I et dic això perquè vas ser un masclista atacant a una dona per suposadament flirtejar amb un noi dins de la casa tenint parella fora», assenyalava referint-se a Miriam Cuesta.

«Però com que no va ser suficient amb Miriam, vas atacar a una altra dona i vas ser 'gordofòbic' amb Lorena Edo», ha rematat.

«L'audiència no et perdonarà el miserable que has estat, perquè et recordo que tu vas aconseguir una cadira per trair Alejandra Rubio», li ha dit. «Tu ets traïdor de tercer cognom».