Concursants d'Operación Triunfo 2020' a l'acadèmia

El drama d'una concursant d'OT: Era a les Rambles durant l'atemptat i va perdre la seva germana

Ana Julia va explicar la seva experiència dies després de l'atemptat en una entrevista

Els concursants d'Operación Triunfo  2020 es van obrint a mesura que van passant els dies.  Ana Julieta Calavia, més coneguda amb el nom 'Anaju', va explicar que va estar vivint a Catalunya l'estiu del 2017.

La concursant, originària de Terol, es va traslladar a Barcelona per començar un màster, i el dia 17 d'agost de 2017 mentre buscava pisos de lloguer amb la seva germana, van acabar passejant per la Rambla. Van ser dues de les persones que van presenciar el primer dels dos atemptats terroristes que es van produir al principat aquell dia, on van morir 16 persones. 

  

Ara, després de dos anys, ha sortit a la llum una entrevista que la concursant va fer a 'El Periódico' després de la terrible experiència. Segons relata, de sobte, mentre anaven caminant per la Rambla, van sentir crits i sorolls de coses trencant-se, i en donar-se la volta, van veure com a escassos metres una furgoneta blanca que «anava a tota la velocitat» s'ho emportava tot i s'apropava a elles.

Les dues germanes es van separar

Davant del caos que s'estava vivint en aquell moment, les dues germanes, que van resultar ferides, van córrer a amagar-se i es van perdre. La concursant es va amagar en un bar de la zona, d'on no va sortir fins que no es va «sentir segura». Quan va sortir, Anaju no aconseguia trobar a la seva germana Cristina per enlloc, afirmat que fins i tot la va «buscar entre els cadàvers».

Relata que com no la trobava es va tornar a refugiar en un restaurant on li van curar les ferides i la van tranquil·litzar. Afortunadament,  moments més tard va aconseguir contactar amb la seva germana, que havia estat traslladada a l'hospital. Ana Julia no va dubtar en anar-la a buscar i, tot i que anava coixa, després de tres hores separades van aconseguir reunir-se. 

Afortunadament les dues germanes només van resultar ferides lleus, en el cas d'Ana Julia a la cama, i es van poder retrobar després d'una tragèdia que de ben segur mai oblidaran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de ANAJU (@soy_anajuot2020) el

També et pot interessar...