Ana María Aldón a la presentació de Gold Music Club a Madrid el 3 de juny del 2021

Ana María Aldón assenyala Rocío Carrasco com a mare: «Els pares tenim l'obligació»

Ana María Aldón ha tornat a posar el dit a la nafra, a Rocío Carrasco, on més li dol

Ana María Aldón és de les poques que ha preferit no involucrar-se massa en el tema de Rocío Carrasco, sobretot pensant en el seu marit. Sempre respectuosa, s'ha mostrat conciliadora amb la possibilitat de reprendre el contacte amb ella algun dia, igual que Ortega Cano. Tot i això, no impedeix que el tema dels fills, Rocío i David Flores, li toqui de prop com a mare.

Per tant, és inevitable que en alguna ocasió s'hagi sincerat públicament sobre el que opina respecte a aquesta faceta de Rociíto. «La vida és dura i hi ha altres problemes que t'afecten. Com més gran és la família, més preocupacions hi ha», assenyalava en una ocasió.

De fet, la família Ortega-Mohedano quedava completament trencada arran de la mort de Rocío Jurado. Serà la mateixa Carrasco qui resoldrà dubtes a la segona part de la seva docusèrie, on es parlarà sobre tots els tabús dels seus familiars.

I tot i que ha intentat ser neutre, la col·laboradora de Viva la vida ha opinat sobre la relació entre Rocío Flores i la seva mare. Així, reconeixia que el caràcter de la jove és força complicat. «Rocío té moments en què és superdolça, simpàtica, divertida, que rius amb ella i que la vols abraçar», assegurava.

Tot i això, també «té altres moments en què et posa uns gestos, unes males cares o comença a dir que no et donarà un minut de glòria». «Té moments danar endavant, però és que també porta massa a l'esquena», matisava Ana María. A més, assegurava entendre la postura de Carrasco en aquest assumpte.

«No m'estranya que no li agafi el telèfon perquè ella està malament, en tractament, i no sap el que es trobarà», assenyalava. «Li generen rebuig les persones que tenen contacte amb Antonio David».

Aquest seria el principal motiu pel qual Rociíto s'hauria distanciat d'Ortega Cano i els seus germans, Glòria Camila i José Fernando.

El missatge d'Ana María Aldón amb 'zasca' inclòs a Rocío Carrasco

Ana María acaba de publicar a les seves xarxes socials un tema que pot tocar molt de prop a la filla de 'La més gran'. La tornada a l'escola, una etapa que molts pares i els seus nens agafen amb il·lusió, però que Carrasco fa temps que no pot gaudir.

«Ja és aquí la tornada a l'escola, la tornada a la rutina. No sé als vostres fills, però el meu ho està desitjant. Se li fan les vacances llargues», comenta emocionada la dona d'Ortega Cano a través d'Instagram.

«Ara toca comprar uniformes, materials i tota la despesa que tenim els pares ara. Però bé, tot sigui per l'educació i el benestar d'ells. Al final, som els pares, som els que tenim l'obligació i qui hem de fer-ho tot per ells», diu en el missatge.

La dissenyadora ha travessat una etapa bastant complicada, sobretot després de fer públic el seu dolor davant els sentiments que l'home segueix tenint per Rocío Jurado. «Què és el que no m'ha passat? M'ha passat de tot, només m'ha faltat que un tren em passés per sobre", lamentava al plató.

De fet, fins i tot s'ha arribat a dir que el matrimoni travessa una greu crisi i que estan a prop del divorci. Cosa que han desmentit fins a no poder més: «Que no em divorcio!», expressava Aldón davant la premsa.

Davant el constant assetjament que han patit, sembla que han decidit prendre «actuacions judicials perquè s'han dit coses molt greus». «No patirà? Patim ell, jo, tots, la seva filla. Vam patir tots per la quantitat de disbarats que es diuen i per això ho posarà en mans de la justícia», tancava.