José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall

Ana María es trenca: «Què faig aquí si Ortega Cano està enamorat de Rocío Jurado?»

La dona del torero s'ha mostrat desolada després de les declaracions del seu marit a 'Viva el verano'

Ana María Aldón és una de les col·laboradores habituals del programa 'Viva la vida'. I ha estat aquí on s'ha trencat per complet. Sí, s'ha mostrat enfonsada i no ha pogut evitar les llàgrimes. El motiu ha estat l'entrevista que el seu marit, Ortega Cano, va concedir el divendres a 'Viva el verano'. En concret, el seu patiment l'ha provocat la manera en què ell continua referint-se a la que va ser la seva dona, Rocío Jurado.

Les paraules d'Ortega Cano que van ferir a Ana María Aldón

El torero va parlar en televisió de la seva professió, dels problemes familiars o del seu pas per la presó. Però també va recordar Rocío Jurado, que va morir l'any 2006. En aquest sentit, va relatar la bonica història d'amor que van viure. En aquest sentit va exposar que «va ser de pel·lícula. Jo tenia 20 anys la primera vegada que la vaig veure, anant ella pel carrer Serrano amb la seva mare».

«Vaig estar tota la tarda darrere d'elles, però no vaig ser capaç de dir-li res», va explicar. De la mateixa manera, va assenyalar que Rocío Jurado per a ell és el «més important» i va afegir que «era una dona per estimar-la les 24 hores. Teníem un amor espectacular, espectacular per Déu i per la Verge».

Ortega Cano va negar també els rumors de separació i va afirmar que «jo volia morir-me amb ella. Em vaig quedar mort en vida quan va marxar».

Ana María Aldón es trenca escoltant a Ortega Cano

Durant el programa 'Viva la vida' s'ha fet un repàs de l'entrevista del torero l'endemà la seva emissió, perquè Ana María la comentés. I tornar a veure-la no li ha fet gens bé. Després de veure diversos vídeos, l'andalusa no ha pogut evitar les llàgrimes. Ha trencat a plorar i ha explicat que «m'emociono. Sé de la sinceritat amb la qual parla i entenc el que diu».

«Veient l'entrevista, va haver-hi un moment en què em vaig arribar a plantejar: 'Què faig jo aquí si aquest home segueix enamorat de la seva dona?'. Però ella no està i, encara que hi hagi gent que pensi que sóc una aprofitada, en aquests nou anys he estat sotmesa a molta pressió», ha declarat Aldón. En aquest sentit, els companys del programa s'han mostrat comprensius amb ella.

Per part seva, Toñi Moreno, la presentadora, ha volgut fer-li un aclariment: «La seva dona ets tu. Em sembla molt fort el que has dit sobre què fas tu aquí. És molt complicat ser l'esposa d'un vidu, ho dic en general».

Aldón se sent estimada per Ortega Cano

Toñi Moreno ha preguntat a Aldón si se sentia estimada pel destre. I la resposta d'ella ha estat categòrica: «Si no fos així, jo no estaria al seu costat. El que passa és que la seva història d'amor va ser tan gran, tan bonica i tan idíl·lica».

«Jo sé com ell estima a Rocío. Per això, va arribar un moment en què ho veia tot com una espectadora, però realment jo soc la seva dona. Hi ha gent que diu que això és una falta de respecte i jo estic 'empassant', però no és així», ha afegit.


«Jo estic vivint el que va viure tota Espanya i el que continuo vivint a casa meva cada dia. Quan jo entro a la meva habitació i ell està escoltant a Rocío. Soc jo la que està i no ella, però està en el cor de la seva gent», ha explicat.

Després de totes aquestes declaracions, la col·laboradora ha aconseguit tranquil·litzar-se. I en fer-ho ha volgut matar el tema: «La vida ens ha creuat en un camí i ens ha donat un fill meravellós. Així que aquí seguim».