Primer pla d'Ana María Aldón, dona de José Ortega Cano

Ana María Aldón segueix el consell de Rocío Flores i es retoca la cara: la nova imatge

La dona d'Ortega Cano s'ha posat en mans d'un especialista

Els retocs estètics s'han posat de moda entre les famoses, i ja són molt poques les que es resisteixen a la temptació de passar per xapa i pintura. Una d'elles era Ana María Aldón, la dona d'Ortega Cano, qui finalment ha decidit fer-se uns arranjaments per veure's millor. Sobretot ara, que apareix a la pantalla tots els caps de setmana des del seu lloc de col·laboradora a 'Viva la vida'.

Així doncs, sembla que Aldón ha decidit seguir els passos de Rocío Flores, que s'ha tornat addicta a aquest tipus d'intervencions, ja que des de fa temps ha decidit modelar la seva cara i el seu cos per obtenir la imatge desitjada.

Entre altres coses, la jove ja s'ha sotmès a una 'bichectomia', un retoc amb àcid hialurònic i sotmès a diversos tractaments per eliminar la cel·lulitis i el greix localitzat.

Amb la primera tècnica, aconseguia eliminar les bosses de greix conegudes com a 'Bichat', cosa que donava com a resultat un rostre més angulós i estilitzat. A més a més, Ro també estilitzava el seu nas amb unes gotetes d'àcid hialurònic, tal com ella mateixa confessava.

Rocío Flores al photocall de presentació de Vive App a Madrid el dimarts 23 de novembre de 2021.
Rocío Flores ha experimentat un dràstic canvi físic | GTRES

«El que m'he fet al nas és posar-me una goteta d'àcid, perquè tinc l'os molt pronunciat. Així se'm queda totalment recta. I després m'he posat una mica d'àcid als llavis, que feia com a un any i mig que no me'ls feia», explicava.

A això se sumen altres coses tan bàsiques com extensions de pestanyes, ungles de gel o micropigmentació a les celles, que tan de moda estan entre les 'celebrities'.

Tot això amb l'objectiu de «destacar la bellesa natural de cada persona, realçant els seus punts favorables i suavitzant-ne els defectes». De fet, l'últim retoc al qual s'ha sotmès la neta de Rocío Jurado consistia a «reduir, tonificar i modelar el cos». Un tractament «perfecte per afinar les zones més rebels i aconseguir esculpir el cos sense agredir-lo ni fer malbé la pell».

Ana María Aldón es retoca la cara i presumeix a les xarxes del seu canvi

D'aquesta manera, no hi ha dubte que Ana María ha pogut demanar consell a la jove per animar-se a provar aquest tipus de retocs a la seva pròpia pell. I encara que la dona d'Ortega Cano no ha volgut revelar el tractament al qual s'ha sotmès, a la cara es poden intuir algunes injeccions de toxina botulínica o àcid hialurònic.

Això, sumat a alguns complexos vitamínics que ajuden a mantenir la pell llisa, il·luminada i jove. Un resultat davant el qual Aldón es mostrava completament encantada, tal com presumia davant dels seus milers de seguidors:

Ana María Aldón a la presentació de Gold Music Club a Madrid el 3 de juny del 2021
Ana María Aldón presumeix de la seva nova imatge | Gtres

«Mira com m'ha deixat!», els informava a les xarxes socials. Encara que el seu metge ha deixat clar que, de moment, no necessitava «res perquè està estupenda».

La dissenyadora pot presumir de tenir una bellesa natural i estar perfecta a la seva edat, encara que sempre troba un lloc per relaxar-se i cuidar-se, sobretot per l'estrès que suposa plantar cara a les polèmiques familiars.

La madrastra de Gloria Camila ha après a enfrontar amb molta dignitat les polèmiques familiars i esquivar els temes que no li interessen. No obstant això, al principi li costava respondre i per anar-se'n de la llengua es guanyava alguna baralla, però ara la dissenyadora ja no es talla.

Ana María ha perdut la por i fins i tot s'enfronta als seus 'haters' a les xarxes socials. És més, recentment, un usuari l'atacava brutalment: «Que malament et va fer anar a 'Supervivientes'. Molt vici, millor et dedicaves a fregar escales, gandula».

Un comentari davant del qual ella no s'ha quedat de braços plegats: «Si pretens ofendre'm, insultar-me o denigrar-me, tens molta feina. El meu suport per a totes les dones que cada dia s'aixequen a netejar i fregar escales. Una feina molt més digna que la teva, pel que veig».