Ana María Aldón es trenca: la incògnita sobre Ortega Cano que no es treu del cap

La supervivent, preocupada per l'opinió d'Ortega Cano sobre el seu nou look

Ana María Aldon, concursant de 'Supervivientes', amb els cabells rapats
Ana María Aldón està inquieta per l'opinió d'Ortega Cano sobre el seu nou aspecte | Telecinco

Ana María Aldón està sent una de les concursants que més està sorprenent de l'actual edició de 'Supervivientes'. Tot i que ha tingut reaccions que han deixat a tots amb la boca oberta, com quan no va sortir en defensa de Rocío Flores i que li han costat crítiques molt dures, a poc a poc sembla que ha trobat el seu lloc en el concurs i ho està gaudint al màxim.

La dona d'Ortega Cano ha fet grans esforços per progressar en el reality de supervivència, i no ha dubtat a rapar-se els cabells a canvi d'uns 'cocidos' que ha gaudit com mai, veient les imatges que han sortit de la dissenyadora mentre els degustava.

Aldón sempre recorda la seva família per no enfonsar-se, i troba molt a faltar als seus éssers estimats. En el resum d'aquest dilluns, 11 de maig, vam veure a Ana María pescar amb Hugo Sierra, encara que bé és cert que van tenir una petita picabaralla perquè segons la supervivent, l'uruguaià no volia tenir-la a prop per pescar.

Ana María Aldon, concursant de 'Supervivientes', amb els cabells rapats
Ana María Aldón, emocionada a 'Supervivientes' en recordar als seus éssers estimats | Telecinco

Malgrat aquests frecs típics de la convivència en una illa, Ana María va assaborir el seu últim 'Cocido' en solitari. Mentre que l'estava menjant, Ana María es va emocionar i va recordar als seus familiars.

«Espero que la meva família estigui gaudint com ho estic fent jo», assegurava Aldón mentre menjava cigrons. A més, la supervivent sap que després de rapar-se els cabells té un look diferent i vol saber què pensarà sobre això el seu marit, José Ortega Cano.

Veient com n'estava de preocupada per aquest assumpte, els seus companys han fet pinya al seu voltant per intentar animar-la i dir-li que estava molt maca. Per exemple, José Antonio Avilés li ha dit que el pèl curt l'afavoreix molt. «Jo no em veig, el meu entorn no m'ha dit res. Bé, Rocío sí però l'opinió del meu marit és molt important», reconeixia la dissenyadora.


Comentaris

envia el comentari