IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana María Aldon s'enfada i paralitza 'Supervivientes' durant vint minuts

La prova setmanal ha desencadenat un conflicte entre dos concursants

Els concursants de 'Supervivientes 2020'
La resta de concursants assistien atònits observant l'escena | Catalunya Diari

'Supervivientes' ha viscut aquesta nit un dels inicis de gala més complicats de la història. El programa ha començat explicant el joc de la nit que anava a premiar el millor equip, amb unes suculentes pizzes i obtenint el privilegi de triar l'illa en la qual voldran viure a partir d'aquell moment.

Per parelles, els concursants havien d'empènyer una caixa de grans dimensions i fer caure al seu contrincant. Les normes només eren dues. La primera, mantenir les dues mans en tot moment sobre de la caixa i la segona, no trepitjar el tauler inferior d'aquesta caixa.

En el duel protagonitzat per Ana Maria Aldon i Yiya, hem pogut veure com la primera posava el seu peu sobre de tauler i això el programa ho ha entès com un parany. Quan això s'ha comunicat a les concursants, Ana Maria ha començat a córrer per l'illa fora de si, dient que havia complert escrupolosament les normes i que no anava a acceptar la resposta de l'organització perquè era injusta.

En aquest moment, Jorge Javier Vázquez i Lara Álvarez han demanat tornar a veure el vídeo per veure si localitzaven el parany, però el propi presentador admetia que ell no ho considerava trampa, mentre que alhora, l'organització es reafirmava en la seva decisió. Això ha portat un total de vint minuts d'incertesa, fins que el programa ha decidit repetir el duel.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Yiya s'enfronta a l'organització i abandona la prova

Quan Ana María ha tornat al set, la situació s'ha capgirat per complet. Llavors ha estat Yiya qui ha preguntat perquè si el programa diu que Anna Maria ha fet trampes, decideixen cedir i repetir la prova. En aquest moment decideix ser ella la que abandona i munta una escena, veient si així, la situació es torna a revertir i el programa es posa del seu costat.

De nou, el programa es torna a paralitzar i se'n va a publicitat per solucionar els problemes amb les concursants. Finalment, després que l'organització parli amb Yiya, demanant-li que participi, el joc es repeteix i Ana María guanya a Yiya, la guanyadora del primer intent.


Comentaris

envia el comentari