TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Ana Morgade confessa el seu capital: 430.000 euros

La humorista visita el programa ‘La Resistencia’ i David Broncano aconsegueix que respongui quants diners té en el banc
Ana Morgade durant l'entrevista realitzada per David Broncano a 'La Resistencia' | Movistar+

 

«Quants diners tens en el banc?». Aquesta és la pregunta que planteja David Broncano a tots els convidats que visiten ‘La Resistencia’ per ser entrevistats. El passat dimarts, el presentador del ‘late show’ va aconseguir el que no havia fet fins ara, aconseguir una xifra exacta. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, Ana Morgade  va  revelar la quantitat exacta de diners que té a causa d’un xantatge per part del presentador.

 

Morgade comet un error vergonyós

El programa que es va emetre per La Sexta estava editat i s’havia eliminat un espai temporal. Per les parts que sí que es van emetre, però, es podia intuir que durant l’entrevista, Ana Morgade va cometre un error sobre una directora que van poder presenciar tots els espectadors del Teatre Arlequín, situat a Gran Via de Madrid.

 

 

 

David Broncano, conscient del gran error que havia comès la humorista, va oferir a Morgade la possibilitat d’eliminar el que havia passat a edició, perquè ningú sàpigues què havia passat. A canvi d’això, però, l’actriu hauria de revelar la quantitat exacta de diners que té al banc.

David Broncano sempre pregunta als seus convidats quants diners tenen en el banc | Movistar+

 

 

Treuen «lo de la directora» del programa

Ana Morgade va assegurar que l’error que havia comès era «terrible i humiliant». Broncano li deia, al respecte, que «si es treu lo de la directora, no es pot saber de què estem parlant, perquè pot ser de teatre, cinema, televisió, sèries, etc. No se sabrà res de la cagada que has fet, que ha sigut terrible i molt lletja». La negociació entre ambdós es mostra en el següent vídeo: 

L’actriu va confessar que era una oferta «súper temptadora», però que desconfiava totalment de David Broncano perquè el coneixia perfectament i afirmava que el programa no eliminaria el seu error i que, a més, tindrien la quantitat de diners que tenia en el banc.

 

Després d’una llarga conversa de negociació i de les reiteracions del presentador a què Ana Morgade escollís l’opció que preferia, si eliminar l’error i confessar els diners que tenia o que tothom sentís l’equivocació per televisió, la humorista es va decidir per confiar en ell i revelar quants diners té: 430.000 euros.

Ana Morgade va acceptar l'oferta de David Broncano | Movistar+

 

La convidada, finalment, va cedir davant de la pressió de Broncano, confessant: «430.000 euros, i dormiràs intranquil la resta de la teva vida». En el següent vídeo es pot veure com Ana Morgade decideix respondre a la famosa pregunta.

 

Què va passar realment?

Alguns dels espectadors que van estar presents durant la gravació del programa van aclarir quin havia estat realment l’error que havia comès l’actriu. Una de les persones que havia assistit al Teatre Arlequín va revelar per Twitter que Ana Morgade s’havia oblidat del nom de Juana Macías, la directora de la seva última pel·lícula, ‘Bajo el mismo techo’.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris