Ana Morgade es passa a la ràdio i s'incorpora a 'Yu no te pierdas nada'

Serà l'encarregada d'estar al capdavant del programa de la marca Vodafone Yu, junt amb Dani Mateo

Ana Morgade ha abandonat 'Zapeando' després de sis temporades | La Sexta

Ana Morgade no ha començat la nova temporada de 'Zapeando' després de sis temporades col·laborant en un dels programes que més popularitat li han donat.

En el dia del seu comiat, va advertir els seus seguidors que, a partir d'ara, li esperaven nous projectes i que, per tant, esperava que els agradessin igual que a ella. Bé, doncs segons ha confirmat en exclusiva 'Ecoteuve', Morgade ja ha fet públic el seu nou treball que també està relacionat amb el món del periodisme i els mitjans audiovisuals, però, en aquest cas, a la ràdio. 

 

Al capdavant del programa amb Dani Mateo

Concretament, Morgade serà l'encarregada d'estar al capdavant del programa 'Yu no te pierdas nada', junt amb Dani Mateo. El mític programa radiofònic va abandonar la darrera temporada los 40 Principales, i ara estrenarà nou camí a Europa FM. Així doncs, els fans de Morgade podran seguir gaudint del seu particular sentit de l'humor, però ara des d'una altra banda.

Paral·lelament, 'Yu no te pierdas nada' també comptarà amb altres col·laboradors com Mario Vaquerizo, Joaquín Reyes, Carolina Iglesias, Lorena Castell i Las Hormigas. La nova temporada d'aquest nou programa de la marca Vodafone yu, donarà el tret de sortida el pròxim dilluns dia 16 de setembre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hasta siempre! #zapeando1442 #familiazapeander

Una publicación compartida por Ana Morgade (@ana_morgade_oficial) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari