Ana Obregón confessa les amenaces que va rebre per part de 'Masterchef'

L'actriu no va poder anar al festival de Vitória, i el programa la va amenaçar
Ana Obregón confessa el que 'Masterchef li va fer' | GTRES

 

L'exconcursant de 'Masterchef Celebrity'Ana Obregón ha criticat durament el programa, després d'una malíssima experiència que va tenir. Ana Obregón ha declarat unes polèmiques paraules sobre el programa 'Masterchef Celebrity' de TVE, al qual acusa d'amenaçar-la per no acudir al festival de Vitòria de televisió quan el seu fill, Alex Lequio, estava ingressat a l'hospital amb motiu del càncer que pateix. L'actriu ha concedit una entrevista a 'El Español' on ha confessat tot el que va succeir amb el programa culinari.

 

En un principi, Obregón no volia parlar del tema, però després de tant de temps callada ha confessat la veritat. «No ho pensava explicar però, mira, explico. Quan el meu fill estava hospitalitzat, jo havia d'anar a Vitòria, al festival, però no vaig poder, com és lògic. Jo no volia dir el que era perquè la salut del meu fill és un tema privat. Vaig dir que no podia anar, perquè per contracte no estava obligada. No havia d'especificar. Era un moment molt dur», ha començat a explicar l'exconcursant de 'Masterchef Celebrity'.

 

El programa va amenaçar Ana Obregón

Després d'aquesta resposta, Obregón, va rebre un burofax amenaçant de denunciar-la si no anava a Vitòria. «No estic enfadada amb ells perquè no tinc forces. La poca energia que tinc és per a donar suport al meu fill. Sé pel que em diuen els meus amics que han estat cruels amb mi. Pitjor per a ells», sentenciava la mare d'Alex Lequio.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Televisió