Ana Obregón, a les campanadas del 2020

Revés d'última hora per a Ana Obregón: No podrà fer les Campanades

Ana Obregón no podrà acompanyar Anne Igartiburu a les Campanades de La 1

Ana Obregón ha rebut una pèssima notícia d'última hora. L'artista ha donat positiu en covid-19 i no podrà donar les Campanades de La 1. Estava previst que Obregón estigués a la Puerta del Sol de Madrid amb la seva inseparable Anne Igartiburu.

El canvi de plans per a TVE ha fet que Jacob Petrus sigui l'encarregat de substituir-la i acompanyar Anne Igartiburu en les que són les dissetenes campanades. El presentador d''Aquí la Tierra' s'estrenarà en una cita tan especial com són les Campanades a la Puerta del Sol. 

La notícia l'ha donat a conèixer el mateix portal web de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE). Cal destacar que una hora després de les Campanades, Nieves Álvarez i Roberto Herrera, prendran el relleu de la nit des de l'illa de La Palma.

«Aquest any, amb motiu de l'erupció volcànica seran les campanades solidàries 'RTVE Todos somos La Palma'. Els presentadors donaran d'aquesta manera suport als desallotjats per l'erupció», diu TVE en el comunicat.

Primer pla d'Anne Igartiburu en un photocall
Anne Igartiburu presentarà les Campanades de TVE, però no ho farà amb Ana Obregón | GTRES

Ana Obregón, positiva a Covid-19

Ana Obregón és un mirall de la societat espanyola. La variant òmicron s'ha escampat com la pólvora entre els espanyols i, de fet, són diverses les comunitats que han optat per prendre mesures dràstiques.

Sense anar més lluny, Madrid —on oferiria les campanades Ana Obregón al costat d'Igartiburu— ha optat aquest dimecres per prohibir les macrofestes de Cap d'Any. En aquesta línia, diverses comunitats imposen el toc de queda, però la comunitat que ha anat més lluny és Catalunya.

Primer pla d'Ana Obregón somrient
No ha estat el millor any per Ana Obregón | GTRES

Els catalans veuen com aquesta nit de Cap d'Any tornarà a ser tan atípica com la de l'any passat. Doncs es queden sense poder estar pel carrer poc després de la mitjanit—hi ha toc de queda a partir de les 01.00 hores a les grans ciutats— i sense anar a discoteques —que estan tancades—.

Cal destacar, en aquesta línia, que l'any passat Ana Obregón va ser una de les 'estrelles' de les Campanades per un trist motiu. Doncs l'actriu va trencar a plorar en recordar Álex Léquio, el seu fill mort de càncer el 2020.