Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa Quintana trenca el seu silenci per anunciar que arriba el final

Ana Rosa Quintana ha reaparegut a les xarxes socials

El mes de novembre passat va ser quan Ana Rosa donava a conèixer públicament que patia un càncer de mama. La notícia la va donar ella mateixa al seu programa i, de la mateixa manera, va assenyalar que s'allunyaria un temps de la televisió.

Principalment, ho necessitava per cuidar-se, per sotmetre's al tractament pertinent i per estar amb els seus. Així doncs, des de la seva marxa, n'hem sabut molt poc perquè no s'ha manifestat ni en actes ni en mitjans. Però, ara ha volgut donar senyals de vida a través de les seves xarxes socials, on ha indicat que el final de la quimioteràpia ja és molt a prop.

Imatge d'Ana Rosa Quintana acompanyada del seu marit, Juan Muñoz
Ana Rosa, que està cuidant-se a casa seva al costat de la seva família, ha reaparegut públicament | Europa Press

Ana Rosa reapareix després de setmanes sense saber-se'n res

La darrera vegada que havíem sabut de la presentadora va ser per Nadal, ja que va compartir diverses publicacions al seu Instagram, i des de llavors semblava que s'havia esfumat.

Ara, però, ha tornat a ser protagonista de l'actualitat  perquè ha fet servir el seu compte en aquesta xarxa social per explicar com està. Així, ha pujat una fotografia de si mateixa somrient i llegint un llibre, 'Un caballero en Moscú' d'Amor Towles.

Aquesta instantània l'ha acompanyat del missatge següent: «Fa molt que no publico res i m'han preguntat moltes persones per com estic. Per això m'he animat. Afortunadament, em trobo molt bé i ja estic a la recta final de la químio».

En aquest punt, ha volgut explicar als seus seguidors la vida que té ara per afrontar la seva malaltia, i ho ha fet de la següent manera:

«Això m'ho prenc també com una feina. Menjar sa, entrenament tres dies a la setmana, ioga un dia, caminades llargues, gaudir de la família, el suport dels meus companys i els milers de persones que em fan arribar el seu afecte i bons desitjos».

A més a més, a això ha afegit: «Pensament positiu i tenir la seguretat que em curaré gràcies als nostres excel·lents metges».

Ana Rosa Quintana rep l'afecte de molts amics i companys

La publicació de Quintana ràpidament ha aconseguit nombrosos 'm'agrada' i missatges per part dels seus amics i també dels que treballen al seu costat. Entre aquests es trobarien Toñi Moreno, Màxim Huerta o Loles León.

Però, sens dubte, els seus companys de programa no han dubtat a alegrar-se pel seu estat. Des de Joaquín Prat, escrivint que està «Feliç de veure't tan bé» fins a Marisa Martín Blázquez, qui li ha dit: «Que bé veure't tan bé i tan animada, quina força tens, estimada! Mil petons».

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Els companys d''El programa de Ana Rosa' s'han alegrat molt de veure-la bé | Telecinco

De la mateixa manera, la soprano Ainhoa Arteta, una de les seves millors amigues, també ha volgut dedicar-li unes paraules: «Aquesta és la meva Ana Rosa. Ets estupenda i ets una font de força i d'inspiració per a tothom».

D'altra banda, Bibiana Fernández, Carme Chaparro, Mario Vaquerizo, Nuria Roca o Beatriz Cortázar, entre d'altres, li han dedicat de la mateixa manera emoticones o missatges.

Quintana i els missatges d'ànim dels seus seguidors

Per descomptat, són molts els fans de la periodista que s'han alegrat de tenir notícies seves i veure-la tan positiva. La seva alegria l'han deixat de manifest amb missatges com ara: «Molt ànim, maca».

En aquesta mateixa línia hi ha altres com a «Ets una professional i bona persona. Hem resat per tu desitjant-te una ràpida recuperació» o «És clar que et curaràs i et veurem als matins. Com a espectadora t'enyoro, ànim que ja queda poc».

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
Ana Rosa ha rebut l'afecte de molts seguidors| Mediaset

Altres comentaris que li han escrit són aquests: «Quan puguis, acosta't a les nostres pantalles que et trobem a faltar. Gràcies per deixar-te veure i molta sort» o «A poc a poc acabaràs amb aquest malson. Força, Ana».