Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt

Ana Rosa Quintana s'assabenta des de casa que el problema de salut ha anat a més

Ana Rosa Quintana no deixa de rebre males notícies

Ana Rosa Quintana no guanya per a disgustos. I és que, ara que està a punt d'acabar amb el seu malson, un nou contratemps ha aguaitat la salut d'una de les persones més properes a ella.

Ja fa set mesos des que 'la reina dels matins' va anunciar la seva retirada dels platós per poder lluitar contra el càncer de mama que l'acabaven de diagnosticar.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana és a un pas de recuperar-se | Europa Press

Després de diverses setmanes de tractaments i una operació per acabar d'eliminar les restes de la malaltia que quedaven al seu organisme, la presentadora del matinal de Telecinco està a punt de reprendre totes les seves funcions.

Durant tot aquest temps, Joaquín Prat, Ana Terradillos i Patricia Pardo s'han encarregat de tirar endavant 'El programa de Ana Rosa' en la seva absència. I, ha estat precisament el presentador d''El club social' qui ha donat a la seva cap aquest últim ensurt.

Ana Rosa Quintana està molt preocupada pel seu company

Ana Rosa Quintana no ha pogut evitar tornar a preocupar-se per l'estat de salut d'un dels seus companys de feina. Fa unes setmanes, Patricia Pardo va sorprendre l'audiència d''El programa de AR' en abandonar, sense avís previ, el seu lloc de treball després d'haver perdut la veu.

I ara, una nova malaltia torna a atacar un dels presentadors substituts d'aquest famós matinal de la televisió del nostre país. Aquest dilluns, 23 de maig, Joaquín Prat va posar en alerta tot l'equip d''Unicorn Content' en confessar la nova malaltia que no li permet dormir.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Ana Rosa Quintana està molt preocupada per la salut de Joaquín Prat | Mediaset

Durant una de les diverses connexions que hi ha entre la taula de debat i 'El club social', la substituta d'Ana Rosa es va adonar que el seu company tenia complicacions a l'hora de parlar.

«És l'aire condicionat, que em va malament», va deixar clar el periodista per intentar no preocupar els seus éssers estimats. Així, Joaquín Prat va assegurar que aquesta petita patologia és perquè en molts llocs tancats, com platós de televisió o restaurants, estan posant l'aire condicionat molt fort per així mitigar les altes temperatures.

En veure que estava patint amb la seva malaltia, l'amiga d'Ana Rosa Quintana li va recomanar un remei casolà que, al seu dia, va compartir amb ella Ana Terradillos. «Pots beure una mica de mel i llimona, unes gotetes», l'aconsellava.

Ana Rosa s'assabenta de les altres malalties de Joaquín Prat

Ana Rosa Quintana sap perfectament que el seu company i amic, Joaquín Prat, porta un temps patint un dolorós tràngol de salut. Concretament, el passat 29 d'abril, el presentador va voler compartir amb tota l'audiència dels matins de Telecinco una malaltia que pateix des de fa un temps.

Tot succeïa durant un dels avenços d''El club social' que el periodista fa al llarg de l'emissió del matí. Patricia Pardo el va animar a ballar la ja coneguda cançó de la reportera Marta Riesco sense saber que, per al seu company, això era una missió impossible.

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Patricia Pardo s'adona que el seu company no està bé | Telecinco

«T'agrada la cançó. Te la poses, reconeix-ho», va assegurar la xicota de Christian Gálvez entre rialles. «Condueixo, estic sota la dutxa, m'estic canviant al camerino i de sobte em sorprenc a mi mateix taral·lejant-la», va confessar el company d'Ana Rosa Quintana.

Va ser en aquest moment quan Joaquín Prat li va explicar a la seva companya i a la resta de col·laboradors que pateix una malaltia que li impedeix estar dret durant molt de temps. «Tinc lumbàlgia, no puc ballar... no em facis estar drets més temps», confessava.

«És veritat, el pobre meu ve aquí arrossegant-se», va assegurar la substituta d'Ana Rosa Quintana en recordar la patologia del periodista.