Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Ana Rosa Quintana s'associa amb Omar Montes en la seva nova feina

La productora de la presentadora serà l'encarregada de realitzar el documental d'Omar Montes per a Amazon Prime

Ana Rosa Quintana i Omar Montes aniran de la mà en un projecte que pròximament podria veure la llum a Amazon Prime. Aquest es tracta d'un documental biogràfic sobre el jove cantant que, seguint els passos de Sergio Ramos, podria veure molt aviat la seva vida plasmada en una peça audiovisual produïda per 'Unicorn Content', la productora de la qual és accionista la veterana estrella de Telecinco.

Després coronar-se recentment com el cantant espanyol més escoltat a 'Spotify' aquest 2020, per sobre d'altres rivals com a C. Tangana, ara el cantant de Pan Bendito podria fer el salt a la pantalla de la mà d'Amazon Prime i amb el suport d'Ana Rosa Quintana.

Omar Montes podria fer el salt a Amazon Prime de la mà d'Ana Rosa Quintana

Fa uns dies, Omar Montes anunciava durant la seva visita a 'El Hormiguero' que s'està gestant un projecte amb la plataforma audiovisual que té molt bona pinta. En aquell moment ningú es va prendre seriosament la notícia perquè el jove cantant no va entrar en detalls, i posteriorment va ironitzar sobre el projecte presumint del seu habitual sentit de l'humor.

«Em van agafar de protagonista per a una sèrie d'Amazon Prime. Les noies que van fer el càsting el van enviar als Estats Units i allà van dir que era de les millors interpretacions que veien des de Tom Berenger», assegurava l'ex-xicot de Chabelita durant l'entrevista que va concedir a Pablo Motos per presentar la seva nova col·laboració al costat d'Ana Mena i Maffio: 'Solo'.

No obstant això, aquelles paraules d'Omar Montes no van ser en va, ja que, tal com ha saltat a la llum, Amazon Prime realment tindria sobre la taula la idea de fer un documental sobre la vida del cantant. La peça seria produïda per la productora de la qual Ana Rosa Quintana és accionista, 'Unicorn Content', que també és la companyia encarregada de produir alguns dels espais més exitosos de Telecinco, com 'El programa de Ana Rosa', 'Ya es mediodía' o 'En el punto de mira'.

Aquest vincle entre l'estrella de Telecinco i Montes no deixa de sorprendre'ns, i més si tenim en compte les últimes paraules públiques que la periodista va dedicar al cantant. I és que, durant l'estiu, els vídeos d'Omar Montes assistint a una festa privada de més de 100 persones a la capital madrilenya van indignar a Ana Rosa Quintana, que no va dubtar a carregar durament contra el cantant per la seva irresponsabilitat en plena pandèmia del Coronavirus.

«A veure, aquests idiotes no saben que hi ha gairebé 45.000 morts al nostre país pel Coronavirus?», es preguntava la presentadora sense tallar-se un pèl, poc abans que Omar Montes utilitzés les seves xarxes socials per entonar el 'mea culpa'.

La productora d'Ana Rosa aposta per Omar Montes com la seva pròxima estrella

Més enllà de petites picabaralles que res tenen a veure en aquesta mena de decisions a gran escala, la productora de la qual forma part Ana Rosa hauria decidit apostar per Omar Montes com una de les seves pròximes estrelles després de veure l'èxit i la repercussió mediàtica que està aconseguint l'ex de Chabelita. Cal recordar que la fama d'Omar Montes ha anat creixent fins a convertir-se, gairebé de la nit al dia, en un dels cantants de reggaeton més coneguts del nostre país i en un personatge televisiu de gran carisma.

El 2011, el de San Benito va estar a punt de perdre la seva casa de 49 metres quadrats per impagament de la hipoteca i, ara, està ple de joies d'or que llueix només per «'frontear'», com va dir ell mateix recentment en la seva entrevista amb David Broncano a 'La Resistencia'. Per tant, no hi ha dubte que la seva humilitat i la seva evolució artística i personal l'han portat a despertar l'interès d'una gran plataforma com Amazon Prime.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.