Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Pedro Sánchez

Ana Rosa avergonyeix Pedro Sánchez: «Espanya fa el ridícul»

Ana Rosa Quintana torna a criticar Pedro Sánchez

Ana Rosa Quintana ha tornat a posar la mirada crítica en Pedro Sánchez i el govern que presideix. Si hi ha una periodista de televisió que habitualment jutja el polític socialista, aquesta és Ana Rosa Quintana.

I és que la veterana presentadora de Telecinco ahir va començar la setmana amb un editorial molt dur contra Pedro Sánchez. A més, també es va referir a temes candents com el volcà de la Palma, Puigdemont, els altercats a Catalunya i les últimes declaracions de Yolanda Díaz o José Luis Escrivà.

Després de la salutació inicial, Ana Rosa va donar les últimes dades sobre l'erupció del Cumbre Vieja. «A La Palma s'ha esfondrat un con i una icona. El con del volcà s'ha ensorrat i la lava s'ha empassat la icona de la resistència palmera, l'església de Todoque», explicava Quintana.

«La lava accelera, dirigint-se al mar a 100 metres per hora. Ha estat un cap de setmana nefast en què hem pogut veure amb l'ai al cor com la colada engolia l'església de Todoque», explicava.

 

«Ha aprofitat que l'han posat en llibertat per a assegurar que Espanya fa el ridícul»

«Quan les entranyes de la terra deixin de rugir, La Palma ressorgirà de les cendres. Els habitants de l'illa no es rendeixen i estan donant una lliçó de solidaritat i resistència», va sentenciar sobre aquest tema. A col·lació d'aquest, Ana Rosa va filar aquest assumpte amb un altre de rabiosa actualitat, com ha estat la breu detenció de Puigdemont.

«Mentrestant, des d'una altra illa, des de Sardenya, Carles Puigdemont ha aprofitat que l'han posat en llibertat per a assegurar que el nostre país fa el ridícul», prosseguia la comunicadora.

Ana Rosa es mostrava indignada pel poc temps que ha estat a comissaria. «No ha estat detingut ni 24 hores, la seva defensa va esgrimir les tesis del nostre propi govern. L'Advocacia de l'Estat va assenyalar que l'euroordre havia quedat en suspens i cap país la podia executar», ha valorat.

Pedro Sánchez, criticat novament per Ana Rosa

Així mateix, Ana Rosa tornava a carregar contra el president del govern amb contundència. «Una afirmació que contrasta amb la promesa que va fer Sánchez el novembre de 2019 quan li va dir això a Casado durant el debat de candidats a la presidència».

«"A vostès se'ls va escapolir Puigdemont, i jo em comprometo avui i aquí a retornar-lo a Espanya perquè rendeixi comptes davant la justícia espanyola". Han passat tres anys des d'aquesta promesa, però ja estem acostumats que Sánchez no compleixi la seva paraula. Amb un Consell General del Poder Judicial bloquejat, Europa mira amb recel a una justícia segrestada pel poder executiu», es lamentava.

Després de criticar la promesa incomplerta de Sánchez, la periodista va tractar el tema dels disturbis a Barcelona. «Mentre Puigdemont continua saltant-se la llei, la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona han convertit la capital catalana en una ciutat sense llei. Hem tingut un cap de setmana ple d'altercats al carrer, robatoris, agressions, saquejos i destrosses».

«Ja va dir Laura Borràs que cremar un contenidor no és violència. Aquest és el país que volem?», es preguntava Ana Rosa.

Ana Rosa carrega contra diversos ministres

Per a finalitzar, Quintana va criticar diversos membres del govern per les últimes declaracions que havien fet. En primer lloc, va opinar durament sobre Yolanda Díaz.

 

«Precisament la ministra de Treball anuncia una nova coalició a l'esquerra del PSOE i un nou projecte de país. A la festa del Partit Comunista ha dit que apujarà els impostos i acabarà amb les feines precàries», deia.

«Mentre ens prometen millores laborals, el ministre Escrivà advoca per emprendre un canvi cultural perquè treballem fins als 75 anys. Avui el preu mitjà de l'electricitat se situa en 174,68 euros el megawatt hora, el tercer preu més alt de la història. Aquest és el projecte de país: empreses d'avis que no poden pagar la llum», va sentenciar.