Ana Rosa té una única (i curiosa) condició per a posar-se la vacuna del coronavirus

La presentadora es posarà la vacuna contra la Covid-19 només amb una condició

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana ha assegurat que es vacunarà contra la Covid-19 amb una condició | Telecinco

Hi ha qui assegura que la vacuna contra el Coronavirus està a punt d'arribar a Espanya. Diverses empreses farmacèutiques ja preparen la carrera per a convertir-se en els primers a administrar les primeres dosis de la vacuna, no obstant això hi ha qui no està disposada a posar-se-la, una cosa que ha provocat que avui dia s'estigui debatent sobre si aquesta hauria de ser obligatòria o no.

Justament sobre aquest tema s'ha parlat a 'El Programa de Ana Rosa'. La presentadora i els seus col·laboradors han estat debatent sobre si la vacuna hauria de ser obligatòria a Espanya o no. Sense gairebé mullar-se, els col·laboradors del programa asseguraven que esperaven que la gent acudís amb normalitat a posar-se a la vacuna i que no fos obligatori obligar a ningú.

No obstant això, sembla que la ciutadania no està del tot disposada a posar-se aquesta vacuna que tanta controvèrsia ha estat generant. I és que malgrat que les farmacèutiques presumeixen que la vacuna té entre un 90% i un 95% d'efectivitat, la veritat és que diversos experts opinen de forma molt diferent.

La prestigiosa viròloga Margarita del Val, assegurava en el conegut programa dels matins de Telecinco que no la convencien del tot les vacunes que estaven a punt de treure's. Concretament, la viròloga demanava prudència i tranquil·litat, ja que de moment les vacunen encara no estaven desenvolupades.

A més, cal destacar que el Govern assegurava fa un parell de dies que l'arribada de la vacuna abans d'estiu era pràcticament impossible, per la qual cosa encara queden molts mesos per a tornar a portar una vida com la que coneixíem fins al moment.

«Esperem que continuem sent un país vacunador, davant l'ascens del negacionisme», assegurava Jorge Bustos, davant una Ana Rosa Quintana que responia: «El que passa és que, si jo em vacuno i tu no? Perquè jo no em contagiaré i tu sí, doncs allà tu».

La condició d'Ana Rosa per a vacunar-se

Els col·laboradors no han dubtat a dir públicament si tenien pensat vacunar-se o no. «Jo soc partidari que sigui obligatori», assegurava Jorge Bustos. «És veritat que hi ha d'haver molts que no es vacunin perquè no hi hagi una certa immunitat», ha afegit la periodista, deixant clar que ella tenia pensat vacunar-se.

«Jo em vacunaré. Ara, que primer que es vacuni el Govern, després jo», exclamava la periodista, deixant clar que tampoc es fiava massa dels efectes secundaris que podrien aparèixer després de la vacuna.

«Si tothom pensa això, ja es vacunarà l'altre i ja després jo... No cal tenir cap mena de recel a la vacuna», li responia Bustos, conscient que una gran part de la ciutadania opinava igual que la presentadora.

I és que sens dubte, són molts el que dubten de l'efectivitat d'aquesta vacuna i que han fet costat a Ana Rosa en el seu requisit per a vacunar-se contra aquesta pandèmia que ha assolat a tothom.

De moment, i malgrat la reticència de la població a vacunar-se, les farmacèutiques Moderna i Pfizer continuen a la carrera de crear una vacuna que ens permeti tornar a la vida normal i a portar una vida com la que coneixíem abans de l'aparició del Coronavirus.

Mentrestant, sorgeix el dubte del seu el Govern, davant el negacionisme existent al nostre país, té previst obligar la població a vacunar-se o únicament serà decisió de cadascun fer-ho o no. De moment, els mitjans de comunicació continuen parlant i especulant sobre aquesta idea que atordeix i enfada a parts iguals a la població espanyola.


Comentaris

envia el comentari