Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Rosa confessa que «m'agrada el groc» per una raó estètica, tot i que no és independentista

La presentadora ha fet referència a una raó estètica per mostrar-se contrària a l'independentisme
Ana Rosa Quintana, amb un vestit groc | CatalunyaDiari.cat

 

Ana Rosa Quintana és un dels ‘enfants terribles’ de l’independentisme. Després de treure a la llum uns missatges on Carles Puigdemont explicava a Toni Comín que n’estava fart i que a partir d’aleshores es dedicaria íntegrament a defensar la seva reputació, la prestadora de ‘El Programa de Ana Rosa’ ha tornat a carregar contra el procés.

 

Ara, però, l’afectat ha estat el color groc. El to reivindicatiu de la final de la Copa del Rei i la polèmica retirada massiva de samarretes, gorres, bufandes i xiulets de color groc per part de la Policia Nacional abans d’entrar al Wanda Metropolitano van encendre Ana Rosa fins al punt que comentés: «Em nego a què el groc tingui un significat polític».

Ana Rosa, una ‘amant’ del groc

El rebuig polític d’Ana Rosa és una qüestió, simple i purament estètica, la presentadora de Telecinco ha explicat que «m’agrada el groc i no sóc independentista».

 

«No es poden apropiar el groc», ha relatat la queixosa presentadora mentre explicava la seva raó per defensar el groc: «Aquesta setmana vindré al programa amb un vestit groc i jo no sóc precisament independentista».

 

Ha estat aleshores quan Ana Rosa ha tret a relluir la seva cara més simpàtica en fer referència a la directora del seu programa. «Àngels, tu avui portes sabates grogues», ha explicat mentre assegurava amb to de broma: «Si t’enganxen... Avui marxes cap a casa descalça».

Puigdemont i Comín, contra Ana Rosa

Carles Puigdemont i Toni Comín van presentar una denúncia als jutjats de Bèlgica per difondre una imatge dels mòbils dels dos polítics catalans el passat 29 de març.

 

Ana Rosa Quintana, sempre al centre de la polèmica | cedida

 

En una conversa amb Comín gravada i treta a la llum per ‘El programa de Ana Rosa’, Puigdemont expressava el següent: «El pla de Moncloa triomfa. Només espero que sigui veritat que gràcies a això poden sortir tots de la presó», i afirmava «això s'ha acabat».

 

«Hem presentat una querella davant un jutge d'instrucció de Lovaina en nom de Carles Puigdemont i Toni Comín per violació de la vida privada contra els dues càmeres i Ana Rosa per filmar i difondre missatges del seu Smartphone el 31 de gener», va relatar l'advocat Cristophe Marchand.