Imatge d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana confessa el secret a veus i passarà en breu

La presentadora feia dies que guardava el secret

És considerada una de les presentadores clau del panorama televisiu espanyol, però els últims mesos no han estat els millors per a Ana Rosa Quintana.

Va haver de confirmar en directe que patia càncer i que, per superar-ho, havia de deixar-ho tot de banda per centrar-se en ella i en la seva família per reunir les forces necessàries i tornar més forta que mai.

Més de sis mesos després, Ana Rosa Quintana ha fet públic un secret que feia dies que guardava. Un que afecta la gran majoria dels seus companys de professió.

Ana Rosa Quintana i la batalla de la seva vida

Ana Rosa mai havia lliurat una batalla com aquesta. I és que confirmar que patia càncer va ser el principi de la batalla que només acabava de començar. «M'han detectat un carcinoma en una mama, sortosament, està localitzat», anunciava.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana anunciava en directe al seu programa que patia càncer | MEDIASET

«No hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató. D'aquests companys, que també són la meva família», concloïa.

Des de llavors, la presentadora d'El programa de Ana Rosa desapareixia de la primera fila mediàtica i se centrava en el seu tractament. Mentrestant, milers de seguidors estaven pendents a les xarxes socials de la periodista quan llançava missatges esperançadors.

Després d'uns quants mesos, avui, s'ha confirmat el secret que Ana Rosa fa mesos que està guardat. Un que afecta els teleespectadors de Telecinco i els seus companys de programa.

El secret d'Ana Rosa, al descobert

Ja és oficial: la presentadora va anunciar amb un somriure a la cara que ja havia superat el càncer. «Ja ho hem superat», deia emocionada. A més a més, ja s'ha confirmat que Ana Rosa Quintana tornarà a presentar el programa al setembre, amb el començament de la nova temporada.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Fotografia d'Ana Rosa Quintana a la plaça de toros Las Ventas a Madrid | GTRES

«Estic desitjant començar la vida una altra vegada», confessava entusiasmada als mitjans. Mentrestant, gaudirà tranquil·la de l'estiu i al costat de la seva família. Però no sense abans reaparèixer públicament, ja que ha confirmat que estarà present en un dels esdeveniments més importants per a les celebritats de més índole.

Ana Rosa torna al focus mediàtic

Serà avui, dimarts 21 de juny, quan Ana Rosa reapareixerà. I ho farà amb motiu del llançament internacional d'una línia d'alta cosmètica a la qual la periodista està lligada des de fa anys.

Però no reapareixerà públicament sola, sinó que ho farà acompanyada de grans companys de professió i entre ells, hi haurà Gloria Camila o Luján Argüelles.

A més a més, l'esdeveniment estarà amenitzat amb cantants d'altura com a Marta Sánchez. Per tant, a partir de les 20 hores, Ana Rosa Quintana serà protagonista de la primera aparició oficial després de molts mesos allunyada.

La nova vida d'Ana Rosa Quintana

En tot aquest temps de lluita, Ana Rosa Quintana ha après a estimar-se més, a tenir més temps per a ella i per a la família i, sobretot, a escoltar-se. Ha arribat a canviar la seva rutina, la seva alimentació i fins i tot el seu esport.

N'és un exemple la seva nova afició, el ioga. L'esport que cataloga com a «una de les experiències més boniques de la meva vida». Així doncs, no hi ha dubte que Ana Rosa està renovada, i que tornarà més fort que mai.

Els plans d'estiu de la presentadora

Com que encara queden diversos mesos fins que comenci la nova temporada d'El programa de Ana Rosa, la periodista recarregarà les piles a Cadis, amb els seus éssers estimats. Concretament ho farà a casa seva a Sotogrande, on compta amb grans comoditats on passar tot l'estiu.