Ana Rosa contesta l'insult d'un usuari de Twitter per no anar a la vaga del 8-M

La presentadora ha volgut justificar la seva decisió de no participar en les mobilitzacions convocades per diverses associacions feministes

Ana Rosa anuncia que no secundarà la vaga feminista del 8M
Ana Rosa anuncia que no secundarà la vaga feminista del 8M | TELECINCO

Ana Rosa és una presentadora amb molts anys de solvència professional al capdavant del programa matinal ‘El programa de AR’. Sempre procura parlar sense embuts i això a vegades li comporta ser el centre de diana de crítiques i burles.

Crítiques per no utilitzar la seva posició per reivindicar drets

Aquesta vegada, el col·lectiu feminista s’ha girat en contra d’ella per les declaracions que ha fet la presentadora, afirmant que aquest 8 de març no farà vaga pels drets de les dones. El sector més feminista l'ha criticat durament i ha expressat no entendre com una presentadora amb tant renom i tanta repercussió, no utilitzi el dia per reivindicar els drets de les dones.

Ana Rosa v parlar alt i clar, i va explicar que no faria vaga perquè també és important viure el 8 de març des d’una altra perspectiva. Tal com va explicar a Irene Montero: «Jo aquest any faré vaga aquí, fent el programa. Jo crec que vaig tenir el meu gest i s’ha de ser responsable. Vull fer-ho d’una altra manera i explicant el que està succeint (...). Jo aniré a la manifestació si realment és feminista i de dones i no política.

Ana Rosa i Irene Montero
Ana Rosa i Irene Montero | TELECINCO

  • Notícia relacionada: Gabriel Rufián ataca Pedro García Aguado per criticar el feminisme

Les xarxes socials en peu de guerra

Les xarxes socials s’han revolucionat amb les paraules d’Ana Rosa, les quals han sigut qualificades de «traïció». Algunes de les crítiques però, han traspassat la ratlla del respecte i les bones formes, fins a arribar a convertir-se en insult. Aquest va ser el cas d’un usuari de Twitter que va atacar la presentadora amb les següents paraules: «La "polioperada" Barbie jeriàtrica @anarosaq pot dir alguna cosa amb sentit?».

La presentadora, que no sol contestar tuits si no és per retuitejar publicacions d’altres, va decidir aquesta vegada, respondre l’usuari que li havia dedicat aquelles paraules; no se sap si motivada per l’error ortogràfic o per l’insult, Ana Rosa va decidir puntualitzar: «Barbi geriàtrica (amb g) em sembla poc feminista».

Aquesta resposta per part de la presentadora va arrencar els elogis de molts dels seus seguidors, que van aplaudir l’actitud d'Ana Rosa i que es van posar de part d’ella manifestant estar totalment en contra de crítiques tan gratuïtes com aquella. Alguns usuaris mostraven el seu rebuig: «no entenc per què es fiquen amb una de les millors professionals de la televisió», «Quan entendran que hi ha moltes classes de feminisme? I que es pot ser feminista treballant dia a dia».


Comentaris

envia el comentari