Ana Rosa torna a revolucionar els espectadors amb una polèmica en directe

La presentadora torna a convertir-se en el focus de les crítiques

Ana Rosa Quintana al plató d' 'El programa d'AR'
Ana Rosa Quintana ha estat molt criticada per les seves últimes declaracions sobre la situació actual | Telecinco

Des de fa un temps, Ana Rosa Quintana no deixa de tenir protagonisme als mitjans i a les xarxes socials i no precisament pel seu bon fer periodístic. En concret, se l'ha criticada per fer-se ressò de rumors en contra del govern, que després ha hagut de desmentir, com per deixar de banda la seva absoluta imparcialitat en matèria política. Això sense oblidar que també s'ha comentat molt la presumpta relació que ella i el seu marit tenien amb el controvertit comissari Villarejo.

Precisament aquesta manca d'imparcialitat envers la crisi del coronavirus i la gestió que està duent a terme l'executiu de Pedro Sánchez l'han convertit avui una altra vegada en objecte de fortes crítiques.

Les desencertades paraules de Quintana

Fa uns dies va defensar les concentracions amb cassoles que s'estan duent a terme al barri de Salamanca de Madrid contra el govern. I això que en elles, deixant les reivindicacions polítiques de costat, s'està posant en perill la salut de tots perquè, en molts casos, no es respecten les mesures referents a la distància de seguretat entre ciutadans. En concret, les va defensar dient: «¿A veure qui em pot dir que jo no puc anar passejant amb la meva cassola?».

Aquest matí a 'El programa de AR' ha volgut seguir defensant la postura de la dreta i dels que realitzen aquestes cassolades. Per això, ha plantejat que l'estat d'alarma i el confinament no és altra cosa que una manera de coartar els nostres drets.

En concret, ha optat per preguntar-li la seva opinió a la periodista Ana Terradillos i aquesta ha estat molt clara: «No sento que estiguin retallats els meus drets. Quan no hi ha vacuna, quan no hi ha tractament viral ç... ». En aquest punt, Ana Rosa l'ha tallat per dir: «Et vull recordar una cosa: Quants anys porta la SIDA? Deu anys? Encara no hi ha vacuna».

En aquest punt, la tertuliana ha respost a les paraules de la presentadora dient: «Però hi ha tractament viral. La gent no mor avui de SIDA».

No obstant això, Ana Rosa no ha volgut tancar la qüestió sobre el coronavirus d'aquesta manera i ha afegit: «Desgraciadament no hi ha tractament viral ni vacuna. I com tu no pots allargar això eternament, haurem de fer-ho de forma intel·ligent per protegir la salut de tots. A Madrid puc anar a un museu i coincidir amb persones que no conec i no puc veure la meva família. Això coarta la meva llibertat».

Les crítiques ferotges

Tant per les comparacions que la presentadora ha realitzat entre la Covid-19 i la SIDA com per la seva defensa de les cassolades, les xarxes socials han esclatat. I és que s'han omplert de fortes crítiques per aquestes paraules.

En concret, s'han pogut llegir missatges en contra com ara els següents:

  • «Ja ha tret Ana Rosa Quintana el comodí de la SIDA. La ignorància, que és molt atrevida».
  • «Senyora, no és el mateix la transmissió aèria d'un virus amb alta resistència a l'ambient que la via parenteral, sexual de VIH».
  • «Amb declaracions així jo crec que caldria demanar-li el títol de periodista».
  • «Ana Rosa comparant el coronavirus amb la SIDA ... Com si poguessis contagiar de VIH a la teva àvia estornudándole a la cara».
  • «Apa, seguiu amb el vostre pamflet polític no sigui que el PP s'enfadi».
  • «Esteu col·laborant a la desestabilització de el país amb la vostra línia editorial».
  • «Ets una terrorista de la informació. La història ja t'ha jutjat. No ets ni periodista ni decent».

Comentaris

envia el comentari