Ana Rosa Quintana deixarà de publicar la seva revista després de 17 anys

La presentadora ha posat el punt final al projecte per bolcar-se en el seu programa de televisió i dedicar-li més temps a la família

Una de las portadas de 'La Revista de Ana Rosa'
Una de les portades de 'La Revista de Ana Rosa' | La Revista de AR

«'La Revista d'Ana Rosa' veurà el seu últim número el pròxim 15 de juny de 2018». Aquesta ha estat la sorprenent revelació que ha fet la presentadora aquest dijous a través d'un comunicat en el qual ha detallat que el Grup Hearst i ella han decidit posar fi a l'acord de col·laboració que van iniciar el 2001.

  

  

«Mai vaig imaginar estar 17 anys sent jo sempre la portada d'una revista», ha confessat la periodista. «D'aquests anys me'n porto la millor de les relacions amb un dels grans grups editorials del país, el fet d'haver conegut a uns companys que m'ho han posat molt fàcil i una experiència professional inoblidable», apuntava Ana Rosa.

Una revista d'èxit

La presentadora de 'El programa de Ana Rosa' ha volgut tancar aquest projecte, malgrat que la seva publicació era tot un èxit en vendes. «Ha arribat el moment d'abandonar la meva faceta de noia de portada», assenyalava, apuntant al fet que a partir d'ara vol tenir més temps per poder bolcar-se més en la seva vida personal.

«Ara estic bolcada en un programa en directe de cinc hores i vull dedicar-li més temps a la meva família», afegia en el comunicat, on el Grup Hearst ha volgut destacar la «professionalitat, entrega, passió i talent» que Ana Rosa ha dipositat en aquest projecte al llarg dels anys.


'La revista d'AR' posarà punt final a les seves publicacions amb una audiència de 248.000 lectors, segons figura en l'últim Estudi General de Mitjans. A més, compta amb unes dades de difusió de 43.210 exemplars. Amb el seu tancament, els treballadors de la publicació s'integraran a partir d'ara en altres capçaleres del grup.

'El Programa de AR', sense la seva presentadora per un dia

Malgrat la notícia no haurà agradat gaire als seguidors habituals de la revista, el cert és que la presentadora està travessant una de les seves millors etapes professionals amb el seu programa de televisió a Telecinco amb el que lidera els matins, fins i tot sense estar present al plató, com ha passat aquest dijous.

Ana Rosa Quitana recoge el premio Hija Adoptiva de Sevilla
Ana Rosa Quintana recull el premi Filla Adoptiva de Sevilla | cedida  

I és que la presentadora ha hagut d'absentar-se del plató de Mediaset per anar a recollir el guardó de Filla Adoptiva de Sevilla, un esdeveniment celebrat a la Diputació de Sevilla i al qual ha acudit acompanyada del seu marit.

«Un premi sempre és un honor. Em sento feliç, contenta, emocionada, agraïda ... És un orgull, perquè tinc molta relació amb Sevilla», declarava emocionada durant l'esdeveniment.


Comentaris

envia el comentari