El gran enuig d'Ana Rosa: torna a carregar contra el govern i fa una petició a Pedro Sánchez

La periodista reclama que els ciutadans tenen dret a veure els informes tècnics enviats per les comunitats autònomes

Ana Rosa Quintana presentant el seu programa
Ana Rosa va carregar durament contra el Govern aquest dilluns 11 de maig | TELECINCO

Ana Rosa Quintana ha començat el programa d'aquest dilluns, 11 de maig, de forma molt crítica contra el Govern de Pedro Sánchez. La periodista ha opinat com mai abans l'havíem vist i ha carregat contra certs temes de la gestió que està fent el Govern sobre la crisi del coronavirus.

Concretament, Ana Rosa Quintana començava el matí molt enfadada per la falta d'uns informes que determinin les classificacions dels diferents territoris, de cara al procés de desescalada que ja s'està produint en algunes regions, emmarcades dins de la Fase 1.

Ana Rosa ha analitzat la desescalada per comunitats, deixant clara la seva postura: «Jo vull ser basca, ho dic de veritat. L'altre dia va estar aquí Andoni Ortúzar i tot el que va demanar l'hi han donat. No és una crítica, ell ha fet valer el seu suport...», ha reflexionat la presentadora.

«Hem de creure'ns tot que ens diguin?»

A més, Ana Rosa troba a faltar una anàlisi individualitzada per part del Govern: «Tots els ciutadans tenen dret a saber el motiu pel qual no passem amb un informe realment tècnic. A més, és molt important saber el que tens malament per corregir», ha dit.

«Hem de creure'ns tot els que ens diguin?», es preguntava la presentadora. «La taxa de contagis a Madrid aquest cap de setmana ha estat del 0,11%. Les condicions dures cal tenir-les mentre hi hagi estudis i se sigui transparent», prosseguia Ana Rosa.

«Teniu alguna esperança que a les comunitats autònomes se'ls enviï un informe detallat? És que si no això és molt subjectiu i molt perillós», deia la periodista de Telecinco. «Haurem de portar el BOE a la butxaca per aclarir-ho», sentenciava de manera irònica la presentadora de 'El programa de Ana Rosa'.


Comentaris

envia el comentari