Ana Rosa denuncia l'assetjament que pateix Rocío Flores: multitud de crítiques

La presentadora ha tret la cara pel nou fitxatge del seu programa

Ana Rosa Quintana ha deixat molt clara la seva postura, i és que la presentadora defensa a Rocío Flores i el seu germà com les principals víctimes del conflicte mediàtic que porten els seus pares. Així, ha denunciat l'assetjament que la filla de Rocío Carrasco i Antonio David està patint després d'haver estat fitxada com a col·laboradora per a comentar 'Supervivientes'.

I és són molts els que no entenen que després de la que li ha caigut damunt, i tenint en compte la repercussió del documental de la seva mare, sigui capaç de mostrar aquesta fredor i ignorar per complet el seu testimoniatge anant a la televisió a defensar a la dona del seu pare, Olga Moreno.

Així, la jove ha estat molt criticada per comportar-se d'aquesta manera, i posicionar-se de forma tan clara del costat del seu pare, sense ni tan sols intentar acostar postures amb la seva mare. Sobretot, després d'aparèixer en el plató de 'Conexión Honduras' acompanyada per la seva tia Gloria Camila.

De fet, ha passat de ser considerada una víctima, a tenir la mateixa maldat que el seu pare, Antonio David. Una cosa davant la qual Ana Rosa ha saltat cansada de veure l'assetjament al qual està sent sotmesa la jove, i ha donat la cara per ella en el seu programa.

D'aquesta forma, ha explicat els motius que han portat al fet que la productora decidís comptar amb Rocío Flores com a col·laboradora. «La productora es va posar en contacte amb Rocío Flores perquè vingués a comentar 'Supervivientes' abans que fins i tot tinguéssim notícia que s'anés a emetre aquest testimoniatge de Rocío Carrasco», confirmava Ana Rosa sortint en defensa de la jove.

Pel que sembla, la contractació de Rocío ve motivada per la seva participació l'any passat en el reality, i no pel tema de la seva mare. A més, la jove es trobaria còmoda davant de les càmeres, com ja va demostrar en les seves intervencions televisives anteriors, com quan anava a plató com a defensora del seu pare a 'GH VIP'.

«Ens semblava un bon fitxatge. Algú que ha estat en el reality, etc. Després, evidentment, si tu contractes a una persona per a parlar del reality no té per què parlar del tema de la seva mare, perquè és una cosa que està succeint en aquest moment», ha explicat la presentadora sobre aquest inexplicable silenci o negativa per part de la filla d'Antonio David a pronunciar-se, i també dels seus companys.

De fet, excepte José Antonio Avilés, cap altre ha intentat sostreure-li res sobre el tema. «No sé si ella en el futur voldrà parlar de l'assumpte. El que em crida l'atenció és l'assetjament al qual està sent sotmesa aquesta nena de 24 anys a les xarxes», sentenciava Ana Rosa.

De moment, Rocío ha deixat molt clar que ella es dedicarà exclusivament a defensar a Olga Moreno i res més, la qual cosa pot suposar un dur cop per a Rocío Carrasco, ja que ni tan sols el seu duríssim testimoniatge aconsegueix que la seva filla vulgui tornar a acostar-se a ella després de tant de temps sense parlar.

Lamentablement per a la jove, les xarxes s'han mostrat molt crítiques amb la seva presència televisiva. «Una prova més que Rocío no vol veure a la seva mare és que ara mateix estigui defensant a Olga a 'Supervivientes'», «Mediaset acomiada a Antonio David de la cadena, però aquesta nit té en plató a Rocío Flores i Gloria Camila» o «Rocío Flores és igual al pare i ella té la sentència i tot», són alguns dels comentaris que ha rebut.

I és que després que hagin acomiadat a Antonio David, la veritat és que presència continua present, ja que ara mateix té a tres membres de la seva família a Telecinco: A la seva dona Olga a 'Supervivientes', i a la seva filla Rocío i a la seva excunyada Gloria Camila en els debats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari