Ana Rosa Quintana esbronca en directe Joaquín Prat

El debat sobre la violència per part dels indigents de Santiago de Compostel•la ha provocat una discussió entre la periodista i la seva mà dreta, al que ha instat a posar-se a treballar

Tensión en 'El programa de Ana Rosa' y bronca para Joaquín Prat.
Tensió a 'El programa de Ana Rosa' i esbroncada a Joaquín Prat. | Telecinco

 

Moment de gran tensió a 'El programa de Ana Rosa'. En el moment en el qual estaven parlant sobre la violència dels indigents als carrers de la ciutat de Santiago de Compostel·la, a la província de La Corunya, la presentadora del magazín matiner ha acabat esbroncant la seva mà dreta, el periodista Joaquín Prat. Aquesta discussió entre ells ha tingut lloc en ple directe, enmig d'un debat sobre la gestió correcta o incorrecta dels ajuntaments que governa Podemos al país.

Segons el periodista Javier Negre, Podemos no ha tingut la capacitat de gestionar correctament els seus ajuntaments i Prat ha refusat aquesta afirmació. No obstant això, Ana Rosa ha hagut d'intervenir i li ha demanat que porti al programa els seus reportatges de denúncies d'altres partits després d'investigar i treballar. Per descomptat, aquesta escridassada no ha agradat gens al periodista i no ha dubtat ni un moment en respondre-li.

Debats sobre la gestió en els ajuntaments

Durant el programa han vist un vídeo dels carrers de la ciutat de Santiago de Compostel·la on clarament es pot veure la violència per part dels indigents i Javier Negre ha iniciat el debat, encenent-lo en afirmar que els de Podemos no han tingut la capacitat de saber fer les gestions de la manera adequada als ajuntaments. Sense perdre ni un segon, Javier Prat ha respost que «l'anterior alcalde va haver de dimitir per corrupció, sembla que als ajuntaments d'altres partits tot va bé... i jo no sóc de Podemos».

Així doncs, la discussió entre els dos periodistes ha continuat perquè Negre no es va quedar enrere i li ha replicat que s'hauria de veure com estan altres ciutats per demostrar això, com per exemple Barcelona. Llavors Prat l'ha contradit: «Però és que sembla que als ajuntaments d'altres partits, per no citar el PP i jo què sé, Ciudadanos, PNV, EHBildu, Esquerra Republicana, PSOE tot va bé i no tenen problemes i només són els ajuntaments del canvi».

Momento en el que Ana Rosa Quintana se dirige a Joaquín Prat.
Moment en el qual Ana Rosa Quintana es dirigeix a Joaquín Prat. | Telecinco
 

La intervenció d'Ana Rosa Quintana

Arribat aquest punt del debat, Ana Rosa Quintana ha intervingut per intercedir entre els dos periodistes i s'ha dirigit directament a Joaquín Prat amb unes paraules que han deixat completament sorpresos tots els assistents. La presentadora li ha dit que a 'El programa de Ana Rosa' no s'escullen els ajuntaments ni les situacions pels polítics, però el seu discurs encara s'ha endurit més en sentenciar: «Així que posat a treballar sobre Ciudadanos, PP i PSOE, portes els reportatges i els veiem».

Amb la rèplica del periodista queda clar que així ho farà, fins i tot li ha preguntat si era un repte i ella li va respondre: «Clar! En aquest programa denunciem el que els ciutadans ens demanen que denunciem, sigui del signe que sigui». A continuació, Joquín Prat ha assegurat que es posaria ràpidament amb la investigació i Ana Rosa ha volgut que quedi completament clar que ella defensa els ciutadans i que no importa qui els governi. D'aquesta manera la tensió s'ha anat dissipant i el programa ha pogut continuar amb els seus debats.


Comentaris

envia el comentari