Ana Rosa Quintana rep un cop molt dur en plenes vacances: «Ha mort»

Els seus companys han confirmat la noticia a 'El programa del verano'

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana es troba actualment de vacances | Telecinco

Ana Rosa Quintana està gaudint d'unes merescudes vacances, desconnectant del seu programa i de tot l'aldarull provocat per la crisi sanitària del coronavirus. No obstant això, ara els seus dies de descans s'han vist truncats per una mala notícia. 

Ha estat Patricia Pardo en 'El programa del verano' l'encarregada de comunicar el contratemps. Així ha explicat que molts treballadors de Mediaset estan a l'espera dels resultats de les proves del virus, després de confirmar-se un positiu a la cadena. 

Però aquesta no ha estat el cop més dur. També ha lamentat la defunció d'un ésser estimar d'una persona que treballa per a la cadena: el marit de l'estilista d'Ana Rosa Quintana, Mamin Marqueño, que també és l'encarregada dels looks de Sonsoles Ónega en 'Ya es mediodía'. 

«Em toca posar-me seriosa, perquè duem un matí molt intens i molt estranya per a tots, especialment per a les persones que estimem i adorem a la nostra companya Mamin Marqueño», ha començat dient Patricia. 

«De veritat, Mamin, no saps tot el que et volem tot l'equip d'Unicornio —la productora—. Saps que ets una amiga especial per a molts de nosaltres, gairebé una germana, i no t'imagines tota la força i tot el suport que tens de tot aquest equip», aquestes han estat les paraules d'ànim que han volgut manar-li des del programa. 

«Ets una gran persona, i a partir d'ara seràs una gran dona. T'estimem, t'envio un petó enorme, companya», ha finalitzat el missatge Patricia Pardo. 

Treballant juntes des de fa més de 15 anys

Ana Rosa Quintana és una gran referent de moda, però no és un treball que aconsegueixi ella sola: porta treballant braç a braç amb Mamen Marqueño des de fa més de 15 anys i ambdues tenen bones paraules per a l'altra. 

«Porto amb ella des que es va venir d'Antena 3, fa ja 15 anys. Ella està molt informada de les tendències, però bàsicament els seus looks s'organitzen en funció del contingut del programa. No ens regim per la moda, sinó per les entrevistes que tindrà», va declarar l'estilista en una entrevista a la revista 'Lectures'. 

Malgrat que porten treballant juntes moltíssims anys, la presentadora encara no s'ha manifestat públicament sobre el trist succés que acaba de sofrir Marqueño.


Comentaris
Monseny Guinart
Incomprensible

envia el comentari