Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa embogeix en saber el que estan fent d'amagat

Ana Rosa Quintana ha perdut el control del seu espai en un moment important

Fa un temps que Ana Rosa Quintana es troba retirada dels mitjans de comunicació perquè ha de lluitar contra un problema de salut força important. En concret, va anunciar que patia càncer de pit i que els metges li havien recomanat centrar-se en la recuperació. Tot i que continua treballant, ja que és una dona molt activa, ho fa fora de càmeres i en un entorn tranquil.

Mentrestant, Ana Rosa ha deixat les regnes del seu espai televisiu a Patricia Pardo, una presentadora que gaudeix d'un gran mestratge. Segons ha sortit publicat, les dades d'audiència han baixat lleugerament, però això no és pas el més greu de la situació. I és que 'Socialité', espai capitanejat per María Patiño, ha tret a la llum una informació que afecta de manera directa Quintana.

La comunicadora ha descobert que Agustín Etienne, mànager de Rocío Flores, ha pres una sèrie de decisions força polèmiques. Sí, ja que el periodista Javier de Hoyos, reporter de 'Socialité', assegura que el mànager li ha ordenat a Ro Flores que parli negativament de la seva mare, Rociíto. Per aquest motiu la tertuliana ha amenaçat d'explicar la seva veritat després dels últims passos de Carrasco.

Ana Rosa va apostar per Rocío Flores, li va donar la mà i li va ensenyar tot el que havia de saber per treballar davant de les càmeres. Els primers passos de la filla de Rociíto a la petita pantalla van ser molt aplaudits, però ara tot ha canviat perquè, presumptament, està seguint els consells d'Agustín i no ha tingut en compte tot allò que va aprendre gràcies a Quintana.

Imatge de Rocío Flores i Agustín Etienne passejant pel carrer
Ana Rosa Quintana s'assabenta del pla de Rocío Flores i Agustín Etienne | Europa Press

Agustín Etienne està al punt de mira perquè suposadament hi ha uns enregistraments que sentencien el seu comportament. El periodista Javier de Hoyos assegura que ha escoltat el representant ordenar-li fer gran un projecte que fins ara havia estat ocult. Per tant, és possible que estiguin preparant una intervenció per desmentir la història que Rocío Carrasco està explicant a Telecinco.

Ana Rosa Quintana perd el timó i esclata

Ana Rosa Quintana és una de les cares més respectades de Telecinco i quan torni a la cadena tot tornarà a ser com abans. Encara que és possible que hi hagi coses que no tinguin solució, com ara la imatge que s'està creant la seva col·laboradora Rocío Flores. De fet, Antonio Rossi, també tertulià, assegura que hi ha «cert cansament» al voltant de la jove.

Així doncs, la filla d'Antonio David i Rociíto està cometent massa errors i els experts a la televisió consideren que no hi haurà tornada. L'equip de recerca de 'Socialité' ha descobert que tot plegat podria ser responsabilitat d'Agustín Etienne, qui també ha tingut problemes amb altres famosos, com ara Toño Sanchís, l'antic mànager de Belén Esteban.

Quintana s'ha quedat molt impactada en descobrir que Ro Flores està preparant un projecte d'amagat. Però, Javier de Hoyos assegura que Agustín va enviar-li un missatge a la jove perquè hi donés publicitat sense que ningú se n'adonés. «Has de fer un esquer pel qual és nostre i dir la següent frase: 'El dia que jo parli cau Espanya'», li va escriure suposadament Etienne.

Ana Rosa, sorpresa: «No et puc explicar tota la meva vida»

Gràcies a 'Socialité', Ana Rosa ha descobert que Rocío Flores té una estratègia per guanyar diners explicant la seva veritat. Suposadament Agustín Etienne li va donar ordre que fes més gran la seva versió dient-li el que havia de contestar quan li preguntessin més. «Si et pregunten més del compte, digues: 'En 40 minuts no et puc explicar tota la vida'».

Quintana està sorpresa amb Rocío perquè ella va confiar-hi des d'un primer moment, així que és possible que prengui mesures. I és que, segons Antonio Rossi, hi ha diversos col·laboradors de l'espai televisiu que estan cansats de la jove perquè en últims mesos hauria estat abusant de la seva estrebada mediàtica, i aquesta actitud no beneficiaria ningú.