Ana Rosa adverteix Ortega Smith: «Cuideu les dones»

La presentadora es va mostrar en contra de gran part de l'ideari d'aquest partit i no va dubtar en manifestar-ho

Ana Rosa Quintana rep el secretari general de Vox
Ana Rosa Quintana rep el secretari general de Vox | EL ESPAÑOL

Les eleccions del 28 d’Abril s'apropen i en l’actualitat política hi ha un partit que ha entrat amb molta força: VOX. És per això que Ana Rosa Quintana decidia rebre aquest dilluns passat a 'El programa de Ana Rosa', el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith.

 

L’avortament o el maltractament a les doneshan estat alguns dels temes candents de l’entrevista, ja que en campanya electoral, el dirigent del partit, Santiago Abascal, va ser força polèmic i va defensar una postura de la qual Ana Rosa es mostrava manifestament en contra.

 

Ana Rosa avisa Ortega Smith

La presentadora Ana Rosa Quintana ha estat sempre molt crítica amb les idees de Vox i per això va voler demanar a Ortega Smith: «Seguirem parlant, a veure com van les enquestes i com va tot. Això si,cuidin una miqueta més les dones». Ortega Smith va contestar a la seva demanda d’una forma inesperada: «Fixis si les cuidem que som aquí, en aquest programa. Encantats d’estar amb una presentadora tan estupenda i amb una col·laboradora tan estupenda».

 

Ortega Smith respon a Ana Rosa Quintana
Ortega Smith respon a Ana Rosa Quintana | TELECINCO

 

  

Els temes més controvertits

Ana Rosa començava l’entrevista amb un dels temes més controvertits del programa electoral del partit, l’avortament: «Jo crec que cap dona en aquest país ni del planeta avorta per gust. Suposo que en decisions complicades, situacions límit, s’ha d'assegurar que ho puguin fer però d’una manera segura. Això ho mantindran?», preguntava Ana Rosa.

El secretari de Vox responia la presentadora assegurant que «el que farem és que no hi hagi ni una sola dona a Espanya que es vegi abocada a la màxima tragèdia per a una dona, que és posar fi a la vida del seu propi fill. Els hi donarem tot el suport del món perquè per motius econòmics o de parella no hagin de fer aquesta tragèdia. També intentarem que en els col·legis es deixi de mostrar com un mètode anticonceptiu».

 

La resposta del secretari no va acabar de convèncer Ana Rosa, que pel seu gest i la seva cara, es mostrava totalment perplexa a les paraules que acabava d’escoltar.

 

Ana Terradillos s'encara amb el secretari general de Vox, Ortega Smith

La col·laboradora Ana Terradillos també va voler dir la seva en un tema tan sensible com el de la violència de gènere. Mentre Ortega Smith estava exposant les seves idees, Terradillos va voler intervenir per posar els punts sobre les is al polític: «El que cabreja a la gent és que vostès vulguin identificar els funcionaris que treballen contra la violència de gènere».

Ortega Smith va explicar amb detall: «No ens importen les persones en si, sinó que tinguin la qualificació. Si són psicòlegs, sociòlegs o metges, perfecte, però si han sigut posats amb el dit sense qualificació, no haurien d’emetre aquests informes perquè es juga amb la vida de pares i mares i amb la custòdia dels seus fills».


Comentaris

envia el comentari