Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

S'ho descuida i ni ho veu: l''error' d'Ana Rosa amb la seva roba interior en directe

El 'look' de la presentadora d''El Programa de Ana Rosa' li ha jugat una mala passada

En aquesta ocasió, Ana Rosa Quintana, no ha escollit l''outfit' correcte per presentar 'El programa de Ana Rosa'. És molt important que els presentadors de televisió llueixin un 'look' que no desviï l'atenció de l'audiència i, sobretot, amb el qual el professional estigui còmode. 

Són moltes hores davant de la càmera i qualsevol contratemps pot crear un moment incòmode que distregui els espectadors, però també el presentador o presentadora. Precisament això és el que no ha pogut evitar Ana Rosa Quintana quan aquest dijous, 12 de novembre, les càmeres de plató de Telecinco s'encenien.

El descuit més íntim d'Ana Rosa Quintana

Els seguidors d''El programa de Ana Rosa' s'hauran quedat amb la boca oberta en presenciar el descuit que ha tingut la presentadora amb el seu 'look' per treballar aquest dijous. Amb una camisa verda de talps negres i transparències, Ana Rosa ha escollit aquesta peça sense pensar que es convertiria en un mal son. 

Mentre informava sobre l'última hora de l'actualitat, els llums del plató han fet que la vaporositat de la camisa deixés al descobert el sostenidor d'Ana Rosa Quintana. Normalment, quan es tria una peça de tons clars, s'opta per una roba interior de color carn per evitar que es pugui veure. Però la periodista ha decidit posar-se roba interior de color blanc. Error.

Recordant la mítica frase d'Isabel Pantoja «els canons de llum, a la meva persona!», potser  Ana Rosa hauria desitjat que, mentre li enfocava la càmera, la llum dels focus no hagués estat tan clara. Si triar un 'look' amb transparències és de per si molt arriscat, encara ho és més si te la jugues davant de les càmeres i en directe.

Un intent desesperat per amagar les seves intimitats

Segurament, Ana Rosa Quintana no s'ha adonat que se li podia veure el sostenidor a través de la camisa, però des de la sala de control sí que ho han pogut veure. Ara bé, cal reconèixer que tampoc és un escàndol, tan sols és un sostenidor, res més, però pot ser que davant de càmera no quedi gaire 'elegant'.

Ana Rosa Quintana amb camisa verda entrevistant una investigadora
Els rètols aconseguien dissimular el descuit d'Ana Rosa | Telecinco

Per dissimular l'efecte lumínic sobre la camisa de la periodista, els rètols que surten a la pantalla per destacar algunes informacions d'interès han aconseguit distreure l'atenció i tapar una mica la roba interior d'Ana Rosa.

Altres lapsus d'Ana Rosa Quintana

El fet d'haver d'estar informada en tot moment sobre les últimes novetats de l'actualitat, han fet que sovint la periodista visqui algun lapsus. Fa escassament uns mesos, la presentadora no va poder contenir el riure després que, enmig d'una acalorada discussió entre els seus col·laboradors, el seu cap li jugués una mala passada i se li escapés parlar d'«error multiorgàsmic» quan en realitat volia dir «multiorgànic». «Ui, he dit orgàsmic?» preguntava mentre la resta de col·laboradors reien.

Ana Rosa mai s'ha amagat quan ha patit algun error en directe, al contrari, tot s'ho ha pres amb humor i naturalitat. Per això és molt probable que no li hagi importat que es pogués veure la seva roba interior sota la brusa que portava. De fet, si l'ha triat, ho ha fet sent conscient que té transparències i que això comporta un risc.