Ana Rosa Quintana al plató de Telecinco

Ana Rosa esclata contra la 'plantada' dels independentistes al rei

La periodista es va servir de nou de l'opinió de la líder de C's, Inés Arrimadas

ERC, JxCat, EH Bildu, la CUP i el BNG van rebutjar aquest dilluns al matí la monarquia i la figura del rei Felip VI en un manifest que van llegir al Congrés abans de la sessió d'obertura solemne de les Corts. Cap dels diputats i senadors d'aquests partits va assistir a l'acte.

«La monarquia espanyola i el seu màxim exponent, el rei d'Espanya, no ens representa», van afirmar els diputats Gabriel Rufián (ERC), Laura Borràs (JxCat), Mireia Vehí (CUP), Oskar Matute (EH Bildu) i Nestor Rego (BNG). Davant aquesta plantada, la periodista  Ana Rosa Quintana, de Telecinco, no va trigar a donar la seva opinió sobre la decisió dels independentistes. 

El disgust d'Ana Rosa

En una taula debat del seu programa, Ana Rosa va tornar a demostrar que és monàrquica i que l'actuació de deixar plantat el rei no va amb el seu tarannà. De fet, durant la discussió es va considerar que els partits independentistes espanyols havien tingut una actitud «adolescent» que no va agradar gens a la presentadora.

Paral·lelament, Ana Rosa es va servir de nou de l'opinió de la líder de C's, Inés Arrimadas, que com ja té acostumats als espectadors del programa va donar la seva opinió sobre el succeït. En aquest sentit,  Arrimadas va assegurar que la decisió dels independentistes havia estat una mena de «cop d'estat 'indepe' a la república i la monarquia». 

Un manifest que parlava molt clar

Sigui com sigui, més enllà de les opinions de periodistes com Ana Rosa, el cert és que el desig dels partits no monàrquics es va complir i van deixar plantat el rei durant l'acte institucional. Cal recordar que el manifest, amb el títol 'No tenim rei. Democràcia, llibertat, repúbliques', afirmava que el monarca «és una institució anacrònica hereva del franquisme que se sustenta en l'objectiu de mantenir i imposar la unitat d'Espanya i les seves lleis, negant així els drets civils, polítics i nacionals» de Catalunya, Euskadi i Galícia.

També et poden interessar...