Ana Rosa esclata contra els «ximples» de Twitter

La periodista de Telecinco ha condemnat un tuit emès per Izquierda Unida

Ana Rosa Quintana cada dia diu més el que pensa. Ja tothom sap de quina ideologia política és i quines preferències socials comparteix, per tant, davant de qualsevol crítica o opinió, aprofita per a donar també la seva.

Un dels darrers exemples ha tingut lloc aquesta setmana, quan la periodista comentava en el seu programa de Telecinco un tuit emès per Izquierda Unida. En aquest sentit, el missatge feia referència a l'avió d'Air Canadà que va estar sobrevolant Madrid a causa d'una emergència en el seu tren d'aterratge.

El tuit que ha indignat Ana Rosa

Concretament, en el tuit s'intentava explicar de forma graciosa que l'avió havia estat sobrevolant la ciutat dibuixant el nom de l'alcalde de Madrid, José Luis Martinez-Almeida. Però per si no n'hi hagués prou, el missatge deia que el que l'avió havia 'escrit' en el firmament de la capital era «Almeida carap», que traduït vol dir «Almeida carapolla». 

Aquesta broma, sense gràcia per Ana Rosa, ha fet esclatar la periodista i ha volgut manifestar el seu malestar davant la lliure opinió que moltes persones tenen a Twitter. De fet, ha assegurat que ella vetaria a les persones que es creuen amb la llibertat de vexar als altres per les xarxes socials i que, a més a més, aplicaria una sanció que expliqués als implicats que «no estàs autoritzat a utilitzar Twitter perquè ets ximple». 

Un missatge pel comunity manager del partit

«Potser en aquest cas ha estat un noi amb poca imaginació i formació, però passa amb totes les ideologies, partits i és general. S'ha de pensar dues vegades abans de donar-li al botonet», reclama la periodista. Finalment, Ana Rosa ha volgut enviar un missatge al Comunity Manager del partit, tot dient-li que: «Aneu amb molt de compte amb les coses que escriuen perquè representen partits». 

Està clar que les paraules de la madrilenya han estat més clares que mai i, més enllà de la diversificació d'ideologies existents a la taula de debat del programa, tots han coincidit en el fet que tenia raó.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari