Ana Rosa Quintana

Ana Rosa diu prou i esclata contra dos dels seus col·laboradors

La presentadora ha esclatat contra els seus col·laboradors després d'una discussió sobre el temporal Glòria

Tot i que són comptades les ocasions en les quals Ana Rosa Quintana s'ha enfadat amb algun dels seus col·laboradors, fa uns dies l'emblemàtica presentadora perdia la paciència i acabava per esclatar contra Eduardo Inda, Girauta i Fernando Berlín.

El motiu del conflicte

La polèmica ha començat per un comentari de Girauta mentre en pantalla es projectaven imatges del temporal Glòria que va afectar milers de persones aquesta setmana. Jo he vist les fotos de gent esquiant pel Passeig de Gràcia de Barcelona l'any que vaig néixer i ningú deia 'és el canvi climàtic'», assegurava, per després carregar contra Berlín mentre afirmava que deixava de banda «el pagament de les indemnitzacions».

L'expolític de Ciutadans, per acabar, li sentenciava: «Ja sabem, ets un creient del canvi climàtic i tots els altres són heretges». «Cap d'aquí neguem el canvi climàtic», li retreia Ana Rosa, intentant calmar l'ambient tens que s'havia creat al plató.

Inda i Berlín acusant-se mútuament a 'El Programa de Ana Rosa'
Inda i Berlín han discutit en directe al plató de 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

Després de les paraules de la presentadora, Inda no va dubtar en donar la seva opinió de manera gens pacífica: «Dir que el canvi climàtic existeix és tan cert com dir que Berlín és un fan d'aquest Govern social comunista de Sánchez i d'Iglesias».

L'enuig d'Ana Rosa

Cansat dels atacs dels seus companys de programa, Berlín preguntava: «Per què us sentiu tant interpel·lats quan faig al·lusió a la ultradreta?». En aquest moment, Ana Rosa, farta de les acusacions que s'estaven fent els seus col·laboradors, no va dubtar en respondre. 

«Disculpeu-me. Estem parlant d'una  desgràcia de milers de persones i no ens posarem a discutir. Si no us importa, ho discutiu després en privat», sentenciava, per després afegir: «Estem parlant de persones que estan sofrint en aquest moment. El que penseu l'un de l'altre m'importa un rave».

També et pot interessar...