Ana Rosa durant el programa d'aquest divendres

Gran esbroncada d'Ana Rosa a un espontani que volia 'reventar' el directe

La presentadora va acabar molt indignada

Durant els darrers dies, la tensió i la por al coronavirus s'ha instaurat als platós de televisió, on hem estat testimonis de l'absència de públic i de com els col·laboradors prenien distància entre ells per evitar el contagi. Les darreres informacions sobre l'augment del nombre de casos, i la situació d'alerta arreu del país, fan que la preocupació sigui cada dia més gran.

La mateixa Ana Rosa Quintana no va poder evitar alliberar la tensió acumulada i va esclatar davant l'actitud d'un espontani. Va ser durant el programa del passat divendres, quan un individu va interrompre el directe d'una reportera a la Puerta del Sol, davant de la seu de la Comunitat de Madrid, des d'on s'informava de la reunió extraordinària que s'estava celebrant per fer front a la crisi del coronavirus.

Un espontani fa perdre els papers a Ana Rosa

Mentre la reportera donava les últimes informacions, un jove es va colar davant la càmera i va començar a cridar: «La pollaaaaaaaa», provocant la sorpresa de la mateixa reportera i de tots els col·laboradors, que no sabien quina cara posar. Quan la connexió havia acabat, la periodista esbroncava el jove, que no semblava ser conscient de la gravetat de la situació arreu del país.

«Escolta, aquest imbècil que s'ha posat davant teu, aquest idiota, no sap la situació que hi ha a Espanya? No sap que estem esperant que ens diguin alguna cosa a Madrid? Jo li tallava el que ell ha dit, concretament», afirmava Ana Rosa molt indignada, aixecant algun riure nerviós entre els seus col·laboradors.

«Home, s'ha de tenir sentit de l'humor, però fer el 'mamarracho' en aquests moments i molestar a milions de persones, tampoc hi ha necessitat. Estem parlant de coses molt difícils, molt greus i que afecten la població, al seu moviment i a la seva llibertat», va concloure la presentadora, que tot seguit donava pas a més continguts del programa.