Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Rosa esclata en directe en parlar de la «mentida» de les obres de Sixena

La presentadora considera que la Generalitat ha mentit sobre el tractament d'aquestes peces durant la seva estada a Catalunya

Ana Rosa no ha pogut evitar esclatar en directe després de tractar el tema de les obres de Sixena que aquesta mateixa setmana han estat traslladades des de Lleida a Aragó, després d'anys de batalles judicials. La presentadora de Telecinco considera que han estat tota una «sorpresa» les notícies sorgides en els últims dies respecte al cas.

La presentadora creu que la Generalitat ha mentit

Concretament, Ana Rosa considera que la Generalitat ha «mentit» sobre diversos aspectes: «a la gent amb bona voluntat els han explicat una mentida i els han cregut. S'ha dit robatori, espoli i no és així», exclamava enfadada durant l'emissió d'aquest matí del seu programa.

 

A més, Ana Rosa explica que el Govern assegurava que eren peces que ells mateixos havien restaurat, mentre criticava que aquests treballs únicament s'havien dut a terme amb set de les peces que hi havia exposades en el Museu de Lleida.

«Estan perfectament documentades les factures, han dit. Ara resulta que no hi ha factures», etzibava enfadada la presentadora mentre els seus col·laboradors li donaven la raó.
 

A més, un altre dels seus col·laboradors, el periodista Arcadi Espada, se sumava a les crítiques i assegurava. «A Catalunya es menteix sistemàticament. Es menteix sense cap prejudici, es menteix en la televisió pública, per exemple. No sé per què us sorprèn tot això, no fan falta russos per mentir. Les mentides allí són perfectament institucionals».

Comentaris